«Ειρήνη με τη Γη»: Το νέο τραγούδι του Χανιώτη Βαγγέλη Ανδρεαδάκη | Video

ειρήνη-με-τη-γη-το-νέο-τραγούδι-του-χ-1441989

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Χανιώτη τραγουδοποιού Βαγγέλη Ανδρεαδάκη με τίτλο «Ειρήνη με τη Γη».

Ο κ. Ανδρεαδάκης, όπως δήλωσε στο zarpanews.gr, είναι ερασιτέχνης και η ενασχόλησή του με το τραγούδι ξεκίνησε στα εφηβικά του χρόνια. Το νέο του τραγούδι είναι το τρίτο που κυκλοφορεί, με το πρώτο να είναι το «Τιράντες» τον Φεβρουάριο του 2021 (δείτε εδώ), το δεύτερο «Πονάω» τον Απρίλιο του 2021 (δείτε εδώ) και δύο ποιητικές συλλογές.

Η έμπνευσή του για το συγκεκριμένα κομμάτι ήταν βιωματική, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος, είναι παιδί της φύσης, μιας και είναι από τα Καθιανά Ακρωτηρίου. Δημιουργήθηκε το διάστημα της καραντίνας σε στίχους, μουσική αλλά και τραγούδι από τον κ. Ανδρεαδάκη. Μιλά για την ειρήνη στον κόσμο και το πόσο σημαντική είναι για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Χανιώτης τραγουδοποιός είναι η σημαντική σχέση του ανθρώπου με την φύση. «Από την φύση όλα ξεκινούν κι όλα τελειώνουν» είπε χαρακτηριστικά. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους γονείς του, οι οποίοι συνέβαλαν για να δημιουργηθεί αυτή η σχέση του με την φύση.

Ο κ. Ανδρεαδάκης παίζει ερασιτεχνικά κιθάρα, η οποία πλαισιώνει το τραγούδι «Ειρήνη με τη Γη», ενώ την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο κ. Νίκος Σωτηρόπουλος, στενός φίλος του τραγουδοποιού.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι εδώ:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook