Είναι… λεβεντιά να κάνεις το εμβόλιο για τον κορονοϊό – Το εμβολιαστικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη

είναι-λεβεντιά-να-κάνεις-το-εμβόλιο-γ-1057445

Το δικό της μήνυμα, μπροστά στα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού που παρατηρούνται τόσο στην Κρήτη, όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας, έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, κάνει επίκληση στη… λεβεντιά, προσπαθώντας να πείσει τους συμπολίτες της να εμβολιαστούν κατά του κορονοίού.

Δείτε την ανάρτησή της:

zarpanews.gr

6 thoughts on “Είναι… λεβεντιά να κάνεις το εμβόλιο για τον κορονοϊό – Το εμβολιαστικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη

  1. τωρα Ντορα, μας επεισες… αμα λες εσυ οτι ειναι «λεβεντια»… και οτι ετσι -λες εσυ- προστατευουμε οσους αγαπαμε… αμα το λες εσυ…

    Γεγονος ειναι οτι:
    1- το εμβολιο δεν σε προστατευει να μην κολλησεις και να μην νοσησεις απο τον covid-19.
    2- το εμβολιο δεν σε προστατευει απο το να μην μεταφερεις τον ιο.
    3- το εμβολιο χανει την -υποτιθεμενη- προστασια του σε μερικους μηνες και πρεπει να ξαναμπεις στη διαδικασια και τον φοβο μην τα τιναξεις λογω του εμβολιου.
    4- υπαρχουν φαρμακα γι’ αυτον τον ιο που εχει θνησιμοτητα 0.095%, τα οποια ΕΑΝ νοσησεις κι ΕΑΝ εμφανισεις συμπτωματα, πας στο φαρμακειο, δινεις 2-3 ευρω, τα παιρνεις και αναρρωνεις οπως αναρρωνεις απο μια κοινη γριπη, εκτος φυσικα των τελειως αποδυναμωμενων ή ελλειπων οργανισμων (βλεπε vegan).

    Αρα, αφου δεν εχετε πια λογικα επιχειρηματα, το ριχνετε στο φιλοτιμο για να μην γινετε τελειως ρεζιλι που δεν μπορεσατε να «ξεστοκαρετε», πληρωνοντας τις πολυεθνικες φαρμακευτικες εταιριες για ενα εμβολιο αχρηστο, ωστε να παρετε κι εσεις το κατιτις σας εκμεταλλευομενοι μια υγειονομικη κριση.

  2. Ξύλο, μόνο ξύλο σε αυτή την ειρωνα…
    Μας παίζουν, μας κάνουν ότι θέλουν και πληρώνονται κ από πάνω με τον ιδρώτα μας
    Ουστ βρωμοφαρα

  3. Από πότε «λεβεντιά» σημαίνει και πλασιέ Εμβολίων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και μεγαλύτερης επικινδυνότητας για την μελλοντική…υγεία σου????

  4. Ολοι εσείς που τα γράφετε αυτά…παίζει να μη ξέρετε καν πως λειτουργεί η ιατρική έτσι? Ξεκολλήστε τα μυαλά σας και σταματήστε να συνδέετε τα θέματα υγείας και να απαξιώνετε χρόνια προσπαθειών των ερευνητών και των πραγματικών γιατρών εκει έξω, επειδή δε σας αρέσουν (τελικά) οι απατεώνες που πήγατε και ψήφίσατε.
    Το τι είναι γεγονός και τι όχι με τα εμβόλια, δεν έχει να κάνει με τις σαβούρες που σας σερβίρει η σάπια και ξεπεσμένη ελληνική δημοσιογραφική κοινότητα. Δεν είναι γιατροί, δημοσιογράφοι της πεντάρας είναι που σας ποτίζουν με αηδίες ενάντια στην ιατρική..και σεις τις τρώτε.
    Καλοφάγωτες λοιπόν.

    1. Πάντως δεν περιμένουμε να μάθουμε πώς λειτουργεί η ιατρικοί από οσφυοκάμπτες τύπου Βασιλακόπουλου και σία….. Ενημερωνόμαστε από πιο αξιόπιστες ιατρικές πηγές, οι οποίες δεν πουλάνε τον όρκο και το πτυχίο τους για μερικά αργύρια…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook