Είχαν την τιμητική τους οι Χανιώτισσες μανούλες με κούρα… ομορφιάς και παιχνίδι για τα παιδιά

είχαν-την-τιμητική-τους-οι-χανιώτισσε-859205
dav

Αφιερωμένη στην «Γιορτή της Μητέρας» και τη μητρότητα ήταν η Δράση του Τμήματος Κοινωνικής πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Δημοτικό Κήπο.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δεκάδες μανούλες με τα βλαστάρια τους, αλλά και αρκετοί μπαμπάδες, βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης, όπου η Αντιδήμαρχος, Ελευθερία Αλιφιεράκη και οι συνεργάτες της, φρόντισαν μικροί και μεγάλοι να περάσουν ένα υπέροχο πρωινό.

Οι μαμάδες που είχαν την τιμητική τους , απόλαυσαν υπηρεσίες beaute από τα χέρια εξειδικευμένων ανθρώπων, ενώ τα παιδιά… έλιωσαν στο παιχνίδι και στις κατασκευές.

Συγκεκριμένα σπουδάστριες του τμήματος αισθητικής τέχνης Ι.Ι.Ε.Κ. ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ Χανίων, πρόσφεραν λίγη ώρα χαλάρωσης και ευεξίας, κάνοντας μακιγιάζ και μανικιούρ σε όποια μανούλα ήθελε, ενώ αντίστοιχα μαθητές και μαθήτριες του Ε.Κ. Χανίων Τμήμα Κομμωτικής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Χανίων, φρόντισαν οι εορτάζουσες να είναι κυριολεκτικά… στη τρίχα, χάρις στα εντυπωσιακά χτενίσματα και κομμώσεις που επιμελήθηκαν για εκείνες.

Κι όλα αυτά, με ηρεμία, χωρίς το συνηθισμένο άγχος και την προσοχή των παιδιών, καθώς οι συνεργάτες του Δήμου τους παρείχαν ποικίλη δημιουργική απασχόληση, με εργαστήρια, παιχνίδια, εκπλήξεις, κατασκευές, αλλά και νόστιμα κεράσματα.

Τέλος τραγούδια αφιερωμένα στα πιο λατρεμένα πρόσωπα της ζωής μας, που μας προσφέρουν πάντα απλόχερα την αγάπη και τη στήριξή τους, χωρίς ποτέ να ζητάνε ανταλλάγματα, τραγούδησαν μέλη της παιδικής χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook