Έγκλημα στην Ιθάκη: Τι όπλισε το χέρι του 54χρονου – Τα προβλήματα με τη σύζυγό του

έγκλημα-στην-ιθάκη-τι-όπλισε-το-χέρι-το-955086

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το άγριο έγκλημα στην Ιθάκη, όπου ένας 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο επειδή πίστευε πως διατηρούσε σχέση με τη σύζυγό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντος του 54χρονου, άλλο φαίνεται πώς ήταν το κίνητρο. «Δεν αρνήθηκε στη γυναίκα του να φύγει, αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», αναφέρει μάρτυρας.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον 54χρονο επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί σούπερ μάρκετ στο νησί, κάνουν λόγο για έναν άντρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε προβλήματα, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να μην αντιδρούσε στον χωρισμό, αλλά στο γεγονός ότι η 42χρονη σύζυγός του ήθελε να φύγει από την Ιθάκη μαζί με την 8 ετών κόρη τους.

«Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του δράστη.

Όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: alphafreepress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook