Έφυγαν για Τρίκαλα και για τη νίκη τα Χανιά

έφυγαν-για-τρίκαλα-και-για-τη-νίκη-τα-χα-1186237

Αποστολή στα Τρίκαλα για την ομάδα των Χανίων, η οποία διεκδικεί την Κυριακή (28/3, 14:00) τη νίκη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λιγκ 2.

Τα Χανιά επιδιώκουν εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν να βρεθούν όσο ψηλότερα γίνεται και ειδικότερα να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες έτσι ώστε να εκπληρώσουν ένα διπλό στόχο: Αφενός να βρεθούν στην εξάδα των πλέι οφ και αφετέρου να μπορέσουν να διεκδικήσουν σε αυτά τα παιχνίδια το καλύτερο δυνατό.

Το θετικό γεγονός για τα Χανιά είναι ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όπως μαρτυρά η πορεία τους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όπου έχουν κερδίσει τους 11 από τους 22 βαθμούς που έχουν συνολικά! Μένει να φανεί εάν μπορούν να φτάσουν στη νίκη που θέλουν απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να έχει χάσει τα κίνητρα της και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στις θέσεις των πλέι άουτ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετρά επιστροφές, καθώς στη διάθεση του βρίσκονται πλέον οι Δημητριάδης, Κάσσος και Τριανταφυλλάκος.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Χανιά αναφέρει τα εξής:

Το βράδυ της Παρασκευής (26/03) αναχωρεί από τα Χανιά η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι στα Τρίκαλα (28/03, 14:00 – ΕΡΤ Sports).

Η τελευταία προπόνηση σε χανιώτικο έδαφος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων. Το πρόγραμμα άρχισε με την προθέρμανση που περιείχε ασκήσεις τεχνικής, συνεχίστηκε με passing game και ασκήσεις τακτικής, για να ολοκληρωθεί με αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται οι Ρέντζας, Γκίνο και Καρτσαμπάς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Καμαρά, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Βασιλόγιαννης, Σωτηράκος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Κάσσος, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης, Ζιούλης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Παρασκευή.

Zarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook