Δύο μετάλλια για τους αθλητές του ΝΟΧ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

δύο-μετάλλια-για-τους-αθλητές-του-νοχ-σ-1487759

Με την κατάκτηση δύο νέων μεταλλίων, αλλά και με άλλες σημαντικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η παρουσία για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η αυλαία για τους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες ήταν η καλύτερη δυνατή, όπως αποδεικνύεται από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ερατώ Πιτσιτάκη στα 50μ. πεταλούδα στην κατηγορία παγκορασίδων Α, αλλά και το χάλκινο μετάλλιο το οποίο κέρδισε ο Φίλιππος Αντωνογιαννάκης στα 100μ. ύπτιο παμπαίδων Α.

Η Πιτσιτάκη επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται, σημειώνοντας χρόνο 28.81 ενώ ο Αντωνογιαννάκης κατέκτησε την 3η θέση χάρη στην επίδοση του με 1:03.77.

Πέραν των μεταλλίων όπου συνολικά ο Ναυτικός Ομιλος κέρδισε τέσσερα, καθώς υπενθυμίζεται πως είχε ένα ακόμη ασημένιο κι ένα χάλκινο από τον Φίλιππο Αντωνογιαννάκη και τη Βιολέτα Μπαλαντίνου αντίστοιχα, πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν από τη σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο των παγκορασίδων Α, τη Βιολέτα Μπαλαντίνου στα 200μ. μικτή και τον Γιάννη Αντωνογιαννάκη στα 400μ. του ίδιου αγωνίσματος στις κατηγορίες κορασίδων και παίδων αντίστοιχα.

Η σκυτάλη τερμάτισε στην 4η θέση, η Μπαλαντίνου ήταν 5η και ο Αντωνογιαννάκης 8ος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook