Δώστε λύση τώρα… Έτσι θα επανέλθει η ομαλότητα στον Ν.Ο.Χανίων

δώστε-λύση-τώρα-έτσι-θα-επανέλθει-η-ομ-917708

Συνεχίζεται το σήριαλ με τις προπονήσεις της τεχνικής κολύμβησης στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων, όπως και η ένταση μεταξύ των γονέων των αθλητών και της προέδρου Χαρούλας Μυλωνάκη (δείτε ΕΔΩ).

Και όλα αυτά ενώ η λύση είναι απλή, αφού το πρόβλημα ξεκίνησε λόγω της απουσίας του προπονητή Τζιλιβάκη λόγω υποχρεώσεων με την ολυμπιακή ομάδα.

Αντί τα παιδιά να αναγκαστούν να αλλάξουν πρόγραμμα και ωράριο, η πρόσληψη ενός αντικαταστάτη προπονητή θα μπορούσε να επαναφέρει την ηρεμία και την κανονικότητα στο σύνολο των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Μία διαδικασία… κοινής λογικής που θα έπρεπε να είχε γίνει αυτόματα, όμως «μπαλώνεται» για την εξοικονόμηση λίγων εκατοντάδων ευρώ το μήνα, σε έναν εύρωστο κατά τα άλλα όμιλο. Εκτός αν το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά εξυπηρετούνται άλλου είδους συμφέροντα όπως οι γονείς καταγγέλλουν.

Στον SUPER FM 89.6 μίλησε η κα Θεοδωράκη, μητέρα τριών παιδιών του τμήματος τεχνικής κολύμβησης, η οποία για άλλη μία φορά ζήτησε από την πρόεδρο να σκεφτεί λογικά και συγκαταβατικά προς όφελος όλων:

«Έχουμε παράπονα και προβλήματα πολλά χρόνια, όμως η τελευταία αλλαγή ήταν το κερασάκι στην τούρτα, γι’ αυτό έφτασαν τα πράγματα και στην δημοσιότητα, αφού δεν ήταν εφικτό να γίνει συζήτηση.

Δεν έχουμε παράλογα αιτήματα, θέλουμε απλά τα τμήματα να είναι ισότιμα και τα παιδιά μας να προπονούνται στο χρόνο που τους αναλογεί. Το πρόγραμμα είχε διαμορφωθεί όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, στο οποίο είχαμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε, όμως ξαφνικά μια μέρα άλλαξε.

Ενώ μας είπε ότι «δεν είναι κάτι φοβερό, απλά θα πάμε ένα τέταρτο πίσω», μείωσε και το χρόνο προπόνησης, ενώ έχουμε αποδείξεις ότι έχει δώσει χρόνο σε άλλο σωματείο την ίδια ώρα. Κάνουμε σαν γονείς ότι μπορούμε για να προοδεύσει ο ΝΟΧ και τα αθλήματα του υγρού στίβου. Έχουν όμως γίνει αδικίες και στο παρελθόν ανάμεσα σε ολυμπιακά και μη αθλήματα. Έρχονται μηνύματα διαμαρτυρίας μέχρι και από παλιούς αθλητές στην πρόεδρο.

Εύκολα διορθώνεται το ζήτημα, αφού το κύριο θέμα είναι η απουσία του κ. Τζιλιβάκη για την ολυμπιακή προετοιμασία. Αν πάρουμε έναν άλλον προπονητή για να τον αντικαταστήσει, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Έχουμε πρόθεση και εμείς να βοηθήσουμε παντού. Η κα Μυλωνάκη έχει την οξυδέρκεια να το ξεπεράσουμε και να γυρίσουμε σελίδα.»

Ακούστε τι είπε η κα Θεοδωράκη στον Δημήτρη Παππά:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook