Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό στην κλινική Covid2 του Νοσοκομείου Χανίων

δωρεά-ιατροτεχνολογικού-εξοπλισμού-1135884

Με μία πολύτιμη δωρεά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη φροντίδα που δέχθηκε στην κλινική Covid2 του Νοσοκομείου Χανίων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο σεβασμιότατος πήρε την πρωτοβουλία να δωρίσει στην συγκεκριμένη κλινική ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που είχε ανάγκη και ο οποίος είναι ιδιαιτέρως απαραίτητος και βοηθητικός για ασθενείς που υποφέρουν από έντονα συμπτώματα πνευμονίας, πόσο μάλλον δε σε περίπτωση κορονοϊού.

Επισημαίνεται οτι ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός βρέθηκε στις αρχές του Μαρτίου θετικός στην covid19, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δύο φορές, με την περιπέτεια της υγείας του να κυλάει ομαλά.

Από την πλευρά της κλινικής επισημαίνεται: «Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπική της κλινικής Covid2 του Νοσοκομείου Χανίων θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη στη Μητρόπολη Χανίων και ιδιαιτέρως στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δαμασκηνό για την πολύτιμη δωρεά του στην κλινική μας.»

zarpanews.gr

One thought on “Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό στην κλινική Covid2 του Νοσοκομείου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook