Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ισόβια κάθειρξη στους δύο δράστες

Το δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα σε ισόβια τους δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά από 3,5 χρόνια και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών καταδίκασε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη τους δύο δράστες.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θεόδωρος Μαντάς, δήλωσε ότι «3,5 χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε μια επίπονη διαδικασία για την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και επιβεβαιώθηκε ότι η στυγνή δολοφονία ενός αθώου συναδέλφου οργανώθηκε και εκτελέστηκε από ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών».

«Χρέος και υπόσχεση όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος δολοφονήθηκε μέσα στο δικηγορικό γραφείο του επί της οδού Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας, τον Οκτώβριο του 2017, από τους κακοποιούς Αλβανικής καταγωγής που του παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι πελάτες, ενώ στην πραγματικότητα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου, το οποίο τους είχε αναθέσει βαρυποινίτης ομοεθνής τους μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤούρτα λευκής σοκολάτας
Επόμενο άρθροΔύο παραλίες των Χανίων στις 25 καλύτερες του κόσμου σύμφωνα με το Tripadvisor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ