Δολοφονία στην Καλαμάτα: Βρέθηκε το αμάξι των δραστών – Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης

δολοφονία-στην-καλαμάτα-βρέθηκε-το-αμ-1612804

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ ως επικρατέστερο σενάριο πίσω από την αιματηρή επίθεση, στο κέντρο της Καλαμάτας, με θύμα έναν 47χρονο άνδρα (δείτε ΕΔΩ).

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, στην περιοχή Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, και ήδη η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν από τους δύο.

Το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της Καλαμάτας

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, σήμερα (20.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής 20/1 στο κέντρο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα το messinialive, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μετά από μια τρίωρη μάχη των γιατρών να τον σώσουν, αφού στο Νοσοκομείο έφτασε σχεδόν νεκρός, του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και επανήλθε, στη συνέχεια ακολούθησε χειρουργείο για τα σοβαρά τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης κατέληξε.

Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που όλα δείχνουν ότι παρακολουθούσαν το θύμα τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν.

Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναζητούν τους δράστες του ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία, το οποίο φαίνεται πως είναι κλεμμένο.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook