Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων : Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για μόνιμο ελλιμενισμό των σκαφών

Ξεκίνησαν από την  προηγούμενη Δευτέρα και θα υποβάλλονται έως 21/12/2020 οι αιτήσεις για μόνιμο ελλιμενισμό των σκαφών (επαγγελματικών και ερασιτεχνικών) που επιθυμούν να ελλιμενιστούν στις περιοχές ευθύνης του Δ.Λ.Τ. Χανίων (Ενετικό – Νέα χώρα).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων «απαραίτητη προϋπόθεση για τον έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή, η οποία έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ του Δ.Λ.Τ Χανίων, είναι να κατατεθούν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά τους όπως αυτά αναφέρονται στην σχετική αίτηση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δ.Λ.Τ Χανιών  www.dlx.gr -> Ηλεκτρονικές Αιτήσεις ->- Αίτηση Δήλωσης Μόνιμου Ελλιμενισμού Σκαφών).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους έναντι του Δ.Λ.Τ Χανίων  για τα προηγούμενα έτη.

Επισημαίνεται, ότι η αίτηση στα πλαίσια της πρόληψης από την διάδοση του COVID-19 πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά μέσω του www.dlx.gr. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Δ.Λ.Τ Χανίων  (28213-41746  Ωράριο λειτουργίας: 09:00 – 13:00) για να προσέλθετε με ραντεβού.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ