Δημήτρης Καμπουράκης: Η συγκλονιστική ιστορία που έζησε στα Χανιά όταν ήταν παιδί | Video

δημήτρης-καμπουράκης-η-συγκλονιστικ-1624645

Μια συγκλονιστική ιστορία από τα παιδικά του χρόνια στα Χανιά θυμήθηκε και αφηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ο Χανιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, με αφορμή τις τραγικές εικόνες που βλέπουμε μετά τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία.

«Ήμουν στα Χανιά, πρέπει να ήμουν πρώτη Γυμνασίου. Ήμασταν στο φροντιστήριο Αγγλικών. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο βλέπουμε τον κόσμο μαζεμένο και φάρους. Πάμε και εμείς πιτσιρίκια. Τι είχε γίνει, κατεδαφιζόταν μια πολυκατοικία, παλιό σπίτι και φτιάχνανε καινούριο. Ένας τύπος έφυγε και χτυπάει δίπλα ένα μαγαζάκι που ήταν λίγο σαθρό και πέφτει ο τοίχος και τους πλακώνει.

Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και κόσμο και ένα σωρό ερείπια και βλέπω πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου ο οποίος εκείνη την ώρα, είχανε πάει και σηκώνανε και βρήκανε ένα παιδάκι πλακωμένο. Το αρπάξανε το παιδάκι και το πήγανε στο ασθενοφόρο.

Εγώ έτρεξα καταπάνω στον πατέρα μου και του λέω ρε μπαμπά… Ήταν γεμάτος αίματα στα χέρια τουείχε πιάσει το παιδί. Ήταν τόσο φρικαρισμένος… δεν μπορώ να θυμηθώ εάν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο.

Με το που με βλέπει μου λέει «τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά»».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook