Δημήτρης Φραγκάκης από την 36η Philoxenia: Καμπάνιες για χειμερινό τουρισμό και city breaks

δημήτρης-φραγκάκης-από-την-36η-philoxenia-καμπάν-1317322

Ειδικές καμπάνιες του ΕΟΤ για την ηπειρωτική Ελλάδα και τον χειμερινό τουρισμό, καθώς και για τα city breaks ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια της 36ης Έκθεσης Philoxenia.

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι ξανά στην Διεθνή Έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το γεγονός ότι γίνεται και πάλι η έκθεση δια ζώσης είναι και ένα σήμα αισιοδοξίας για σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο κος Φραγκάκης επισήμανε ότι «ο Ελληνικός τουρισμός πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού και εδώ στην Μακεδονία. Όμως έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο χειμώνα για τις τουριστικές επιχειρήσεις και οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τις ενισχύσουμε.

Γι’ αυτό ανακοινώσαμε με τον Υπουργό κο Κικίλια κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΟΞ την ειδική καμπάνια του ΕΟΤ για την ηπειρωτική Ελλάδα, τον χειμερινό τουρισμό. Αντίστοιχη πρωτοβουλία παίρνουμε και για τα city breaks ώστε να τονώσουμε τον τουρισμό των πόλεων μας ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Καταλήγοντας, παρατήρησε πως «βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ελληνικό τουρισμό και με καλή συνεργασία και ενότητα μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα το 2022. Κυρίως, όμως, μπορούμε από τώρα να χτίσουμε το νέο τουριστικό μας προϊόν για την επόμενη πενταετία».

Νωρίτερα χθες, ο κος Φραγκάκης συναντήθηκε με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Μαρία Αντωνίου. Κατά τη συνάντηση, ο κος Φραγκάκης παρουσίασε τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν και ειδικά τις επιδόσεις του τουρισμού στην Μακεδονία, καθώς και τις πρωτοβουλίες του ΕΟΤ για την προβολή της ηπειρωτικής χώρας στο εξωτερικό, ενώ η κα Αντωνίου ανέλυσε την πορεία των έργων υποδομής που έχουν δρομολογηθεί και εκτελούνται στην Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook