Δίδυμοι: Με ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο και με ποια λιγότερο

δίδυμοι-με-ποια-ζώδια-ταιριάζουν-περι-1698806

Από τις 21 Μαΐου μπήκαμε επίσημα στην εποχή των Διδύμων.

«Οι πεταλούδες του ζωδιακού», όπως χαρακτηρίζονται οι Δίδυμοι είναι γεμάτοι ενέργεια και περιέργεια για το άγνωστο. Βαριούνται εύκολα, λατρεύουν τις βαθυστόχαστες και έξυπνες συζητήσεις, όπως και το καλό χιούμορ.

Αγαπούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία τους, χαράσσουν τον δικό τους δρόμο και θέλουν δίπλα τους ανθρώπους που συμμερίζονται τις δικές τους απόψεις.

Μπορεί η αναποφασιστικότητά τους και το πείσμα τους, να δυσχεραίνουν τις σχέσεις που δημιουργούν με τους άλλους, μα όταν βρεθούν σε μια συνεργασία ή σε έναν δεσμό είναι πολύ προστατευτικοί και ευγενικοί.

Στις κάθε είδους σχέσεις δεν υπάρχουν στεγανά, ωστόσο οι Δίδυμοι αναζητούν ανθρώπους με τα ίδια πιστεύω, που μπορούν να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους και δείχνουν κατανόηση στην κυκλοθυμική προσωπικότητά τους.

Σε γενικές γραμμές οι Δίδυμοι ταιριάζουν περισσότερο με ζώδια όπως οι εύστροφοι Υδροχόοι και οι δίκαιοι Ζυγοί.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Λέων, Κριός, Τοξότης) επίσης, έχουν τα ίδια επίπεδα ενέργειας με τους Διδύμους και γίνονται μαζί τους καλοί φίλοι και ταίρια.

Αντίθετα, οι ευαίσθητοι Καρκίνοι, οι σταθεροί Ταύροι και οι προσκολλημένοι στην λεπτομέρεια Παρθένοι δύσκολα «κάνουν χωριό» με τους Διδύμους. Η ρουτίνα και η σταθερότητα που αναζητούν δεν ταιριάζουν στην δυναμική και γεμάτη ενέργεια των Διδύμων.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook