Πρόστιμα σε κομμωτήριο και μίνι μάρκετ στα Χανιά – Διχίλιαρο σε καφενείο στην Κρήτη

πρόστιμα-σε-κομμωτήριο-και-μίνι-μάρκε-1271584
Φωτογραφία αρχείου

Συνεχίζουν οι εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας στην Κρήτη. Συγκεκριμένα χθες, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν 2.585 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 24 πρόστιμα για παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο έκλεισαν ένα καφενείο για 7 μέρες και υπέβαλαν το πρόστιμο των 2.000 ευρώ για εξυπηρέτηση ανεμβολίαστου πελάτη. Ο ίδιος, θα πληρώσει 300 ευρώ για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Επίσης, πρόστιμα για μη χρήση μάσκας δόθηκαν συνολικά 8 στην πόλη με αυτά να είναι: 6 σε υπαλλήλους υγειονομικού, ένα σε υπάλληλο καταστήματος ΟΠΑΠ και ένα σε πολίτη που εισέβαλλε σε δημόσια υπηρεσία.

Στα Χανιά, τα πρόστιμα αφορούν τη μη χρήση μάσκας με αυτά να είναι σε 4 υπαλλήλους υγειονομικού, έναν υπάλληλο μίνι μάρκετ και έναν κομμωτηρίου.

Δεν έλειψαν και οι παραβάσεις στο Ρέθυμνο, με αυτές να είναι 4 και να αφορούν τη μη χρήση μάσκας και την μη χρήση αναγραφόμενης πινακίδας χωρητικότητας ατόμων. Ειδικά, 300άρι δόθηκε σε 2 υπαλλήλους υγειονομικού και σε 2 καφετέριες της πόλης για μη χρήση πινακίδας.

Τέλος, στο Λασίθι τα πρόστιμα αφορούν μη χρήση μάσκας και αναφέρονται σε 3 επιβάτες Ι.Χ αλλά και σε έναν ιδιοκτήτη καφετέριας.

zarpanews.gr

One thought on “Πρόστιμα σε κομμωτήριο και μίνι μάρκετ στα Χανιά – Διχίλιαρο σε καφενείο στην Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook