Μολότωφ σε διαδήλωση στην Κυψέλη ενάντια στην αστυνομική καταστολή | Photos

μολότωφ-σε-διαδήλωση-στην-κυψέλη-ενάν-1039306

Πορεία περίπου 1.500 ατόμων πραγματοποιήθηκε στην Κυψέλη το βράδυ του Σαββάτου όπου σημειώθηκε νέα ένταση όταν ομάδα αντιεξουσιαστών να σπάει τζαμαρία σούπερ μάρκετ και να πετά μολότοφ σε αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έσπασαν βιτρίνα σούπερ μάρκετ. Όταν πια κατά λίγο πριν τις 21:30 άρχισαν να διαλύονται, αποχωρώντας πέταξαν μια μολότοφ σε αστυνομικούς που ήταν εκεί.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα η αστυνομία προχώρησε σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, για τα χθεσινά επεισόδια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Νωρίτερα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες της χθεσινοβραδινής επιχείρησης των ΜΑΤ στην περιοχή, στους οποίους αποδόθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και για τους οποίους ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 21 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία επιτέθηκα απρόκλητα στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, ενώ στα γύρω στενά σημειώθηκε «ρεσιτάλ» αστυνομικής αυθαιρεσίες με ξυλοδαρμούς πολιτών και δεκάδες προσαγωγές.Πηγή: newsit.gr, topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook