Δεν το χωράει ο νους… Τέσσερα θανατηφόρα τροχαία με θύματα νεαρούς οδηγούς | Photos

δεν-το-χωράει-ο-νους-τέσσερα-θανατηφό-1482113

Σοκαριστικός είναι ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων που σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα τα ξημερώματα της Παρασκευής με θύματα τρεις νέους άνδρες.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουλίου, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού. Το δεύτερο έγινε λίγη ώρα αργότερα επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το τρίτο στην Πάτρα. Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου, στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο έγινε ακόμα ένα τροχαίο με θύμα έναν 33χρονο.

Νεκρός 33χρονος οδηγός μηχανής στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο

Ένα νέος άνθρωπος, 33χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου (δείτε ΕΔΩ).

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ της Πέμπτης στον Αδελιανό Κάμπο. Μετά την πρόσκρουση κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ωστόσο όταν μεταφέρθηκε ο 33χρονος στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Ρεθύμνου.

Νεκρός 22χρονος που επέστρεφε από την εργασία του

Το τροχαίο έγινε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας (δείτε ΕΔΩ). Ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν από τις 5 το πρωί από την πυροσβεστική.

Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές, καθώς το αυτοκίνητο φαίνεται ότι έγινε κομμάτια. Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος.

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Νεκρός 25χρονος αναβάτης μηχανής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με έναν νεαρό άνδρα 25 ετών να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος ο οποίος ήταν αναβάτης μηχανής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά η τροχαία.

25χρονος στην Πάτρα έπεσε πάνω σε μάντρα νεκροταφείου

Η τρίτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα στις 6:30 το πρωί με θύμα έναν 25χρονο.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανάρτησε το flamis.gr. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook