Δεν τα κατάφερε ο ΝΟΧ κόντρα στη Βουλιαγμένη

δεν-τα-κατάφερε-ο-νοχ-κόντρα-στη-βουλια-955515

Δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αγωνίστηκε την Τρίτη το απόγευμα απέναντι στη Βουλιαγμένη, στο εξ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 17-9, ένα αποτέλεσμα που σε κάθε περίπτωση κρίνεται ως εντός προγράμματος για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα. Ουσιαστικά το βάρος πέφτει στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, απέναντι σε Πανιώνιο (είναι το αμέσως επόμενο, το Σάββατο στο κολυμβητήριο), Γλυφάδα και Παναθηναϊκό.

Για τον Ναυτικό Ομιλο, από τρία γκολ σκόραραν οι Νάστραν και Σαρτζετάκης, ενώ τα περισσότερα γκολ για την Βουλιαγμένη σημείωσε ο Γκιουβέτσης, που σκόραρε τέσσερις φορές σε βάρος του ΝΟΧ.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-2, 3-4, 1-5

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν 3, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης, Βολτυράκης.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 4, Σταμέλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Ηλιόπουλος, Ποντικέας 1, Κουρούβανης 3, Βλάσσης, Βούξεβιτς 3, Ανδρεάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook