«Δεν είχαμε πάρκινγκ, ήρθε και ο ποδηλατόδρομος…» – Παράπονα από καταστηματάρχες και κατοίκους της Παλιάς Πόλης των Χανίων

δεν-είχαμε-πάρκινγκ-ήρθε-και-ο-ποδηλα-1075839

Τα παράπονά τους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το δυτικό τμήμα της Παλαιάς Πόλης των Χανίων συζήτησαν οι επαγγελματίες (Ύπνου, Εστίασης, Τουριστικών καταστημάτων) και οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής Θεοτοκοπούλου σε συνάντηση στο εστιατόριο ΟΙΝΟΑ το πρωί της Πέμπτης.

Όπως ανέφεραν, κυρίαρχο και κυριότερο πρόβλημα είναι αυτό της στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων των επισκεπτών και των ίδιων, το οποίο προϋπήρχε και γιγαντώθηκε με την δημιουργία του ποδηλατοδρόμου στο ύψος της ΑΒΕΑ.

Ακόμη, υπάρχουν παράπονα για την είσοδο οχημάτων, τόσο για ανεφοδιασμό, όσο και τουριστών που δεν γνωρίζουν οτι ο δρόμος είναι κλειστός, κάτι που θα μπορούσε να λυθεί με την τοποθέτηση μίας μπάρας στην είσοδο του δρόμου.Τέλος, τα ζητήματα που απασχολούν καταστηματάρχες και κατοίκους είναι ο φωτισμός, οικοδομικές εργασίες στην τουριστική περίοδο, κ.λ.π.

Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο Γιάννης Σαρρής, εκπροσωπώντας την δημοτικά παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος», θέλοντας να μάθει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της Παλιάς Πόλης και στηρίζοντας κατοίκους και επιχειρηματίες στην προσπάθειά τους για διεκδίκηση.

Τι σχολίασαν καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook