Δεν έχει τέλος το τρολάρισμα κατά του Κυριάκου: Του πρότειναν να γίνει πρόεδρος των… ΗΠΑ

δεν-έχει-τέλος-το-τρολάρισμα-κατά-του-κ-1531922

Δεν έχει τέλος το τρολάρισμα κατά του Κυριάκου…

Στην αρχή, η δημοφιλέστερη σατιρική εκπομπή των ΗΠΑ, παρουσίασε τον Έλληνα πρωθυπουργό ως Μίστερ Μπην!

Στη συνέχεια, σε επίσημο forum όπου συμμετείχε, ο συντονιστής του πρότεινε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, σε ένα ασύλληπτο τρολάρισμα. Συμπληρώνοντας, ότι ούτως ή άλλως το Σύνταγμα των ΗΠΑ έχει καταντήσει κουρελόχαρτο!

Ο διάλογος που είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μέλη του Council on Foreign Relations στη Νέα Υόρκη κατέληξε σε ένα σκληρό τρολάρισμα κατά του πρωθυπουργού.

Ο συντονιστής της συζήτησης, λίγα δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο, πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει… πρόεδρος των ΗΠΑ! «Έχουμε ένα μικρό συνταγματικό πρόβλημα, αλλά ούτως ή άλλως δεν δίνουμε τόση σημασία στο Σύνταγμα αυτές τις μέρες»… συμπλήρωσε, γνωρίζοντας προφανώς ότι και στην Ελλάδα το Σύνταγμα έχει γίνει επίσης κουρελόχαρτο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος του απάντησε «είμαι μια χαρά στη θέση που βρίσκομαι».

Robert Rubin: Είστε μια χαρά εκεί που είστε. Αυτή είναι μια πολύ καλή απάντηση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σας ευχαριστώ.

2 thoughts on “Δεν έχει τέλος το τρολάρισμα κατά του Κυριάκου: Του πρότειναν να γίνει πρόεδρος των… ΗΠΑ

  1. Είναι λυπηρό ο Έλληνας πρωθυπουργός να καταντάει να τρολάρεται από έναν παρουσιαστή, αλλά ο Κούλης νομίζει ότι όλα τα μμε είναι φιλικά και καλοταϊσμένα από αυτόν και ότι όλοι οι δημοσιογράφοι ανήκουν στη μισθοδοσία του, όπως στην Ελλάδα. Απόδειξη ο ΣΚΑΪ που σε ανάρτησή του παρουσιάζει το γεγονός, σαν μεγάλη τιμή να ζητούν από τον Κούλη να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αυτά που ειπώθηκαν περί συντάγματος. Αυτό φαίνεται και στα μούτρα του Κούλη.

  2. Μια επισήμανση για κάτι που αγνοείτε συνέλληνες ! Το Counsil of Foreign Reletions είναι μια ιδιωτική οργάνωση Εβραίων η οποία χρηματοδοτείται από τον George Σόρος που χρηματοδοτεί τα ΜΚΟ που φέρανε και φέρνουν τους λαθραίους στην Ελλάδα. Επίσης για να σε καλέσουν πρέπει να κανείς προκαταβολικά μια γενναιότατα δωρεά ( ψάξτε τα όλα αυτά, υπάρχει κατάλογος με τα μέλη της οργάνωσης αυτής και άλλες πληροφορίες, στην ουσία είναι αριστερή οργάνωση ) και ναι επειδή ο μητσοτακης μιλούσε και δεν έλεγε τίποτα σε απάντηση με αυτό που τον ρωτούσαν ( γιατί η γνώση των αγγλικών είναι περιορισμένη παρά τα όσα πιστεύετε ) στο τέλος ο δημοσιογράφος αντί να του πει ότι είσαι και σύ σαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ που μιλάει και δεν ξέρει τι λέει και δεν απαντά σε τίποτα που τον ρωτάνε του είπε μήπως πρέπει να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος ΗΠΑ. ( Η αγγλική είναι η μητρική μου γλώσσα )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook