Δεκαπενταύγουστος με μέτρα και εντατικούς ελέγχους της αστυνομίας στα Χανιά | Video

δεκαπενταύγουστος-με-μέτρα-και-εντατ-1266326

Την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί στα Χανιά ζήτησε ο Γιάννης Βλαχάκης, ο Διοικητής Τροχαίας Χανίων, Αστυνόμος Α’, για τις ημέρες που έρχονται και μέχρι τη λύση τους.

Όπως τόνισε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση πριν από τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, όταν και ο πληθυσμός και η κίνηση των Χανίων αυξάνεται κατακόρυφα, τα μέτρα θα είναι αυξημένα με συνεργεία ελέγχων τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στην εθνική οδό.

Υπενθυμίζεται οτι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1 το βράδυ έως τις 6 τα ξημερώματα, καθώς και απαγόρευσης μουσικής σε καταστήματα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Δεκαπενταύγουστος με μέτρα και εντατικούς ελέγχους της αστυνομίας στα Χανιά | Video

  1. Η κατάσταση απόλυτης κυκλοφοριακής αναρχίας που επικρατεί στο κέντρο της πόλης, δεν σας τιμά. Καλό θα ήταν να ανασκουμπωθείτε και να βάλετε επιτέλους μία τάξη στη ξεχαρβαλωμένη υπηρεσία σας. Δεν είναι δυνατό να μιλάτε για ελέγχους λόγω Covid-19 (που δεν ενδιαφέρουν κανέναν) ενώ είστε εντελώς εξαφανισμένοι από τους δρόμους της πόλης, όπου γίνονται καθημερινά σημεία και τέρατα!!

  2. Ξαναγυρίσαμε λοιπόν στην εποχή της τουρκοκρατίας, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ !
    Απαγορεύεται να αναπνέουμε χωρίς μουδαρέ !! Απαγορεύεται να πάμε στην εκκλησία !! Απαγορευται να πάνε σχολείο τα κοπέλια αν δεν προσκυνήσουν στο εμβόλιο ! Απαγορευται η βόλτα στο δάσος, το φαράγγι και προσεχώς στην παραλία !!! Απαγορεύεται η δουλειά αν δεν προσκυνήσεις το αφεντικό και το εμβόλιο !!! Η διαφορά είναι οι Τούρκοι είχαν απαγοευσει 2-3 πράγματα, ενώ τώρα τα μηδενικά και τα λαμόγια που εσεις ψηφίσατε και τους κάνατε εξουσία σας έχουν απαγορεύσει τα πάντα, ακόμα και το δικαίωμα να ειστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σας υποβίβασαν σε ζώα και εσεις αμέσως αρχίσατε το βελάσματα και την αναζήτησή στάνης. Χωρίς να πέσει ούτε μια σφαλιάρα, χωρίς μια σκέψη να υπερασπιστείτε τα κοπέλια σας που τα εχετε ξαπλώσει στο χώμα και τα κρατάτε από το κεφάλι και τα χέρια προσφέροντας το λαιμό τους για σφάξιμο στους αφεντάδες σας. Θα σας γράψει σίγουρα η ιστορία γιατί ποτέ μα ποτέ άλλος λαός δεν θυσίασε τα παιδιά του τοσο πρόθυμα και αδιαμαρτύρητα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook