Δείτε πως έγινε το σπίτι που κάηκε χθες στα Χανιά – Αποκαΐδια και λιωμένα πλαστικά | Video+Photos

δείτε-πως-έγινε-το-σπίτι-που-κάηκε-χθες-1118097

Στάχτες, λιωμένα αντικείμενα και μια μυρωδιά καμένου που συνέχιζε να γίνεται αισθητή σε αρκετά μεγάλη απόσταση, συνέθεταν το σκηνικό το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Πόρτου, στην Παλιά Πόλη των Χανίων.

Η φωτιά που προξένησε πολύ μεγάλες ζημιές σε οικία την Παρασκευή είχε σβήσει από ώρα, η καταστροφή που άφησε όμως, παρέμενε εμφανής. Το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής βρέθηκε στον χώρο, στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγεται για το συμβάν, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι είναι αποτέλεσμα εμπρησμού.

Προανάκριση διεξάγεται πάντως και από την ΕΛ.ΑΣ, αφού η υπόθεση έχει δύο σκέλη: τον εμπρησμό καθαυτό και τον εντονότατο διαπληκτισμό που προηγήθηκε μεταξύ του 63χρονου Καναδού και της συντρόφου του, για τον οποίο μάλιστα είχε κληθεί η αστυνομία πριν ακόμα γίνει εμφανές ότι το σπίτι καιγόταν. Ο 63χρονος πάντως έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 29 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Οι πυροσβέστες είχαν κατορθώσει να περιορίσουν τη φωτιά στον πρώτο όροφο του κτιρίου, καθώς όμως το διαχωριστικό μεταξύ των ορόφων ήταν ξύλινο, ο δεύτερος όροφος καταστράφηκε και εκείνος ολοσχερώς. Εκτενείς ζημιές σημειώθηκαν και σε παρακείμενη κατοικία.

Αντικείμενα που δεν κάηκαν έχουν λιώσει, πατώματα έχουν τρυπήσει και όλος ο χώρος έχει γίνει μη κατοικήσιμος, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο του zarpanews.gr:

zarpanews.gr

One thought on “Δείτε πως έγινε το σπίτι που κάηκε χθες στα Χανιά – Αποκαΐδια και λιωμένα πλαστικά | Video+Photos

  1. Συγνωμην και με το παρδον,και γιατι να με νοιαζει εμενα ΠΩΣ δειχνει το σπιτι του ξενου αθρωπου που καηκε;;;;

    Ελα Παναγία μου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook