Δείτε πώς έφτασαν στα Χανιά οι πρώτοι τουρίστες μετά το lockdown | Photos – Video

δείτε-πώς-έφτασαν-στα-χανιά-οι-πρώτοι-τ-1067816

Τους πρώτους τουρίστες της σεζόν στην μετά κορονοϊού εποχή υποδέχτηκαν τα Χανιά το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10 το πρωί προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων πτήση από το Βίλνιους της Λιθουανίας με 126 άτομα, ενώ η δεύτερη πτήση με 164 άτομα είναι προγραμματισμένη να φτάσει από το Βερολίνο.

Όπως είπαν επιβάτες που μίλησαν στα Μέσα, είναι πολύ χαρούμενοι που θα περάσουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, ενώ σε ερώτηση αν φοβούνται το κορονοϊό, όσοι ρωτήθηκαν απάντησαν «όχι» χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Δήλωσαν ότι θεωρούν την Κρήτη έναν πολύ ασφαλή προορισμό και ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, όλοι οι επιβάτες φορούν τις προστατευτικές τους μάσκες, έχουν συμπληρώσει την φόρμα Passenger Locator Form (PLF) και έχουν υποβληθεί στους σχετικούς ελέγχους

zarpanews.gr

4 thoughts on “Δείτε πώς έφτασαν στα Χανιά οι πρώτοι τουρίστες μετά το lockdown | Photos – Video

  1. Με το καλό τα τουριστάκια αλλά απο Λιθουανία που ούτε στον χάρτη δεν την διακρίναμε καλά-καλά…ας μην περιμένουμε και πολλά!! Άλλο άν η Κούλεια προπαγάνδα καλά..κρατεί!!!

    1. Άλλη μια φορά που Ελληνίδα βγάζει χολή για τις ανατολικές. Είδαμε και τους Γερμανούς, μια οικογένεια, μια σαλάτα. Εκατομμύρια αφήνουν λέμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook