Δε δίνει χρίσμα σε δημάρχους η ΝΔ

δε-δίνει-χρίσμα-σε-δημάρχους-η-νδ-1564634

Η πληροφορία υπήρχε και εδώ και εβδομάδες, όμως ο πρωθυπουργός σχεδόν την επιβεβαίωσε κατά την περιοδεία του στην Πάτρα: «εμάς μας ενδιαφέρουν οι βουλευτικές και οι περιφερειακές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται να δώσει «χρίσματα» σε δήμους.

Αν και αυτό δεν είθισται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να επιμείνει στην απόφασή του για δύο λόγους μέχρι τέλους: πρώτον, για να μην υπάρξει θέμα με τον «εκλογικό χάρτη» το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών και, δεύτερον, διότι με το να μη δώσει χρίσματα, λύνει διάφορα θέματα που θα τού δημιουργούσαν διλήμματα, σε διαφορετική περίπτωση.

Για παράδειγμα, το να στηρίξει ή να «γειώσει» τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη ή το να βρει έναν αντίπαλο απέναντι στον «κόκκινο» Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα ή να… στηρίξει τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο δεν είναι απλή υπόθεση. Έτσι, η τακτική «νίπτω τας χείρας μου» δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

matrix24.gr

One thought on “Δε δίνει χρίσμα σε δημάρχους η ΝΔ

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΦΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΜΩΫΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΥΛΗΣ), ΓΙΑΪΝΤΑ ΜΠΡΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Υ.Γ.: ΠΑΠΠΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΥΣ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΖΗΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ). ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΑΚΟΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook