Χρύσα Χαριτάκη: Από το 2012 και μετά το ΠΑΣΟΚ πήρε την κάτω βόλτα – Είναι όμως εδώ για όσους θέλουν να γυρίσουν | Video

χρύσα-χαριτάκη-από-το-2012-και-μετά-το-πασο-1330169

Για την «πτώση» του ΠΑΣΟΚ, το μέλλον του ΚΙΝΑΛ αλλά και τους απογοητευμένους ψηφοφόρους που έφυγαν και θέλουν να γυρίσουν μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο Zarpa Radio 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, η Γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής Χρύσα Χαριτάκη: «Μέχρι το 2012 το ΠΑΣΟΚ ήταν κόμμα εξουσίας, ή στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση. Από το 2012 και πέρα πραγματικά πήραμε την κάτω βόλτα και όλα τα χρόνια από το 2012 έως το 2017 υπήρχε μια δυσκολία να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο νεότερων ηλικιών άτομα. Άλλοι πικραμένοι, άλλοι φοβισμένοι ότι πιθανώς αυτό το κίνημα σε λίγο να μην υπάρχει».

Την ίδια ώρα, η κ. Χαριτάκη προέτρεψε όλους τους παλιούς φίλους και υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ να ξανασκεφτούν την επιστροφή – υποστήριξή τους στο κόμμα: «Έχουμε αφήσει τις πόρτες ανοιχτές. Καλούμε όλους τους πολίτες να ξαναδούν τις αρχές και τι πρεσβεύουμε. Εάν λοιπόν κάποιος κόσμος μετάνιωσε που πήγε στη Νέα Δημοκρατία, ή προς το ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να επανέλθει πίσω, του δίνουμε μια ευκαιρία με αυτή την εκλογική διαδικασία, να έρθει, να ψηφίσει και να μείνει.»

Οι απογοητευμένοι που επιστρέφουν

Η κ. Χαριτάκη δε δίστασε να αναφέρει πως πολλοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας είναι δυσαρεστημένοι και επιθυμούν να επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ: «Υπάρχουν και από τη ΝΔ αλλά πολύ περισσότεροι είναι από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε Χρύσα, είμαι ο τάδε, κάναμε λάθος, που θα ψηφίσουμε; Νιώθω την ανάγκη σε αυτούς ειδικά τους ανθρώπους να πω ότι εμείς εδώ είμαστε, το σπίτι σας είναι πάντα ανοιχτό και πάντα σας περιμένει. Αυτοί που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύτηκαν, άλλα τους έταξαν και άλλα πήραν. Εμείς σαν ΠΑΣΟΚ κάναμε πολλά πράγματα για τον ελληνικό λαό και είμαι σίγουρη ότι το ΠΑΣΟΚ τα επόμενα χρόνια θα αναταχθεί.»

Ακόμα, η κ. Χαριτάκη ανέφερε πως για την διαδικασία των εκλογών, κάθε υποψήφιος όρισε ένα εκπρόσωπό του.

«Στα Χανιά δεν είχαμε εκπρόσωπο, μόνο από τη μεριά του κ. Γερουλάνου. Ο Μανούσος Λιονάκης εκπροσωπεί τον Γιώργο Παπανδρέου,ο κ. Νικηφοράκης εκπροσωπεί τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Ξενάκης εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου, η Ρούλα Παυλαντωνέα είναι εκπρόσωπος του Χάρη Καστανίδη και ο Λάμπης Χριστόπουλος είναι εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη. «Έτσι αποφάσισε το Κίνημα Αλλαγής με εγκύκλιό του πριν από δυο μήνες, μετά την προκήρυξη των εκλογών, είπαν ότι θα υπάρξει μια επιτροπή εκλογικού αγώνα, ο ρόλος της οποίας είναι αποκλειστικά για να φέρει σε πέρας, αυτές τις εκλογές.»

Επίσης, τη στήριξή τους σε υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ εκφράζουν και πρώην βουλευτές του κόμματος.

Την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στηρίζουν  ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, μεταξύ των οποίων πρώην υπουργοί και βουλευτές, όπως ο Σήφης Μιχελογιάννης και ο Γιώργος Πρασιανάκης.

Η κ. Λίτσα Κουρουπάκη και ο Ευτύχης Δαμιανάκης δεν έχουν εκφράσει επίσημα την στήριξή τους σε κάποιον υποψήφιο.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χρύσα Χαριτάκη: Από το 2012 και μετά το ΠΑΣΟΚ πήρε την κάτω βόλτα – Είναι όμως εδώ για όσους θέλουν να γυρίσουν | Video

  1. ΧΡΥΣΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ, ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΗΜΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
    (ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΠ@ΡΔ@ΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙ 55ΑΡΗΔΕΣ )

  2. Τα ποντικια παντα πηδανε πρωτα απο το καραβι οταν βυθιζεται…
    Τα ποντικια επισης επιστρέφουν πρωτα μόλις μυριστούνε τυράκι

  3. Ο/Η Ειστε ότι πιο σιχαμερό, λαμόγιο, κόμμα σούργελο που παρουσιάστηκε ποτέ στη χωρα και την καταστρέψτε, ανάθεμα σας λέει:

    Ντροπή και Αισχος, οι βρυκολακες καί τα ζόμπι θέλουν να πιουν αίμα νέων να ξαναβγούν από τα μνήματα και τούς κάδους αχρήστων να ξανακαστρεψουν αλλες 10 γενειές Ελληνόπουλων πριν ξαναμπούν στους τάφους τους. Αυτοί το μόνο Σταύρο που αξίζουν είναι ο ξύλινος Σταυρός με τη μύτη που κάρφωναν τον Δρακουλα για να την αναστρέψουν τελειωτικά. Σ οποιοδήποτε άλλη χωρα θα σας είχαν κατασχέσει τις περιουσίες μέχρι συγγενών 10 του βαθμού και θα σας είχαν στείλει ΙΣΟΒΙΑ, από τον γερολαμόγιο ……επιβήτορα των 88 χρονων μέχρι τον τελευταίο πρασινοφρουρό και αφισοκολλητή λαμόγιο.

  4. Είναι η μοναδική που έμεινε πιστή στο κόμμα και δεν λακισε για να βολεύει όπως αρκετοί άλλοι…. Είναι γνήσια μαχητρια!
    Επί ημερών ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι ήταν ρομαντικοί και ονειρευοντουσαν…
    Οκ φάγανε αρκετά αλλά δώσανε και αρκετά!
    Τώρα μόνο τρώνε οι κουληδες….και σου περνούν τα πάντα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook