Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Προδότης ο Μητσοτάκης, όλα γίνονται για την πρωτιά της Ντόρας στα Χανιά! | Photos

χρήστος-μαρκογιαννάκης-προδότης-ο-μη-879136

Ευθεία και δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης στο ΕΒΕΧ.

Ο πρώην υπουργός, που ξεκαθάρισε ότι με τα ως τώρα δεδομένα δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος βουλευτής με κάποιο κόμμα, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τα στελέχη του κόμματος στα Χανιά.

Για άλλη μία φορά στάθηκε στην «αχάριστη» στάση και αντιμετώπιση του κόμματος απέναντι στο πρόσωπό του, σχολιάζοντας οτι με τον θάνατο του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη, «πέθανε η ανθρωπιά και το φιλότιμο». Πλέον «όλα γίνονται για την πρωτιά της Ντόρας» σχολίασε, βλέποντας οτι έχει απέναντί του «την οικογενειοκρατία στην πιο αισχρή μορφή της».«Κι εσύ αδερφή Ντόρα μου φέρεσαι έτσι», διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην υποψήφια βουλευτή Χανίων, νιώθοντας την οργή και την πικρία να ξεχειλίζουν από μέσα του μετά την «αχαριστία» της κας Μπακογιάννη, για χάρη της οποίας, όπως ισχυρίστηκε, απομακρύνθηκε ο ίδιος.

Ως παράδειγμα τη οικογενειοκρατίας έδειξε με το δάκτυλο τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, διερωτώμενος: «Με ποια αντικειμενική διαδικασία κατέλαβε  της μεγάλη θέση που είχε στην Εθνική Τράπεζα, επί κυβέρνησης Σημίτη, με τον υψηλότατο μισθό; Πως έγινε ο διαγωνισμός και με ποια προκήρυξη.»Συνέχισε με σαρκασμό, αφού «η οικογένεια μεγαλώνει και πρέπει να υπάρχουν θέσεις. Θα δείτε τι έχει να γίνει όταν ενηλικιωθούν και τα εγγόνια τους!»

Κατήγγειλε οτι όλα τα ενδοκομματικά ζητήματα που είχε απέναντί του ξεκινούσαν από τα Χανιά, σχολιάζοντας οτι πρόκειται για την «μεγαλύτερη πολιτική ατιμία που έχει γίνει ποτέ στο νομό». Παράλληλα, χαρακτήρισε ψεύτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού τον «έκοψε» λόγω ηλικίας, ενώ έδωσε σε… 80ρηδες θέση σε ψηφοδέλτιο.

Αναφερόμενος στην κόντρα τους, επισήμανε οτι ξεκίνησε όταν δεν τον… δικαιολόγησε επαρκώς σε τηλεοπτικό πάνελ όταν αποκαλύφθηκε οτι είχαν γίνει στον κ. Μητσοτάκη δώρα 150.000€ από την SIEMENS.Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, τόνισε οτι δεν θα είναι υποψήφιος, αφού δεν βρήκε ένα κόμμα με ελπίδες να μπει στην Βουλή και το οποίο θα δεχόταν να πάει σε αυτό απλά ως συνεργαζόμενος. Ωστόσο, όπως δήλωσε «ποτέ δεν λες ποτέ στην πολιτική, μένουν ακόμα δύο μέρες ως την Πέμπτη».

Για τα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων που φέρονταν να έφευγαν από το γραφείο του στις Ευρωεκλογές, η τοποθέτησή του ήταν σαφής: «Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία. Έδωσα 2.000 σταυρούς στον Λεβέντη κουνώντας απλά το μικρό δακτυλάκι του αριστερού μου χεριού…». Πάντως, ξεκαθάρισε οτι θα μείνει ουδέτερος στην εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο Σχοινοπλοκάκη, στον οποίο αν και είχαν πει να στείλει μέχρι και τα χαρτιά του για να περαστεί η υποψηφιότητά του στα Χανιά, έμεινε στα «κρύα του λουτρού», αφού υπήρχε ενδεχόμενο να τον στηρίξει ο ίδιος.Αν και δεν επρόκειτο για πολιτική ομιλία ή συγκέντρωση, πολύς κόσμος, φίλοι και ψηφοφόροι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα για να δείξει την στήριξή του στον πρώην υπουργό, αποθεώνοντάς τον με την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου.zarpanews.gr

16 thoughts on “Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Προδότης ο Μητσοτάκης, όλα γίνονται για την πρωτιά της Ντόρας στα Χανιά! | Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.
    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΣΤΑΖΕΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
    ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ…

  2. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΕΣ.
    ΑΝΟΣΤΕΣ, ΑΟΣΜΕΣ, ΑΧΡΩΜΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ?

    ΚΑΝΕΝΑΣ!!

  3. ποτε μου δε συμπαθησα τον μαρκογιαννακη ιδιαιτερα. οι λογοι ειναι γνωστοι.
    αλλα το να καθοριζεται ενα ολοκληρο ψηφοδελτιο με κομπαρσους για να βγει η ντορα με νταμπλ σκορ δεν τιμα ουτε τον κυριακο μητσοτακη ουτε την ιδια ουτε τους συμμετεχοντες.
    αληθεια ρωταω και ας απαντησει ο καθενας επισης αληθινα:ποτε ασχοληθηκε η ντορα με τα χανια;

  4. Χμμμ …. Εσείς μαζί δεν είσαστε?? τι έγινε, τώρα που δεν σε «παίζουν» τους δίνεις στεγνά ε? Επίπεδο, δεν λέω!

  5. Χαχαχα το ψηφοδελτιο της ΝΔ είναι αληθες ότι είναι ψηφοδελτιο πρωταγωνιστρια κ κομπαρσοι….λοιδωρειτε τον Ιωσηφ Σταλιν για εκκαθαρισεις αλλά ήταν αρνακι….χαχαχα

  6. «Δεν τρως κουλουκι φλεμονα γαυγιζεις δε γαυγιζεις».
    Όσο για τον Κασελακη τα λέει καλά ο παραπάνω σχολιαστής και επαυξάνω

  7. Aαποτελει ντροπη για τη νεα δημοκρατια ο ανθρωπος που στηριξε την παραταξη στις πλατες του στα χανια να είναι εκτος ψηφοδελτίου εξαιτίας «ανανέωσης»
    Ο κσσελακης ποσο χρονων είναι? με αυτόν ανανεώνεται το ψηφοδέλτο?

    πραγματικα γελαμε!!!
    για 40.000 γινονται όλα σε αυτή τη ζωη και οποιος ξερει ξερει.

  8. Χαχαχα είναι φανερο το ψηφοδέλτιο ειναι η πρωταγωνιστρια κ οι κομπαρσοι….ας το παρουν χαμπάρι οι Νεοδημοκρατες των Χανιων….

  9. This is the END…Το ήξερε ότι δεν θα ήταν στο ψηφοδέλτιο από το 2015. Τα υπόλοιπα είναι άσκοποι πυροβολισμοί διότι ο Κυριάκος θα γίνει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και η Ντόρα Βουλευτής. Καλή διασκέδαση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook