Χωρίς προβλήματα οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά | Φωτογραφίες και βίντεο από τα εκλογικά κέντρα

χωρίς-προβλήματα-οι-εκλογές-του-κιναλ-1335866

Ομαλά και χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Σήμερα, πραγματοποιείται ο δεύτερος γύρος των εκλογών και από νωρίς το πρωί φίλοι, μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ καλούνται να επιλέξουν αρχηγό ανάμεσα στο Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στο Δημαρχείο Χανίων στήθηκαν δυο κάλπες:

Η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά και Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, Χρύσα Χαριτάκη περιόδευσε σε όλα τα εκλογικά κέντρα του Νομού Χανίων, προκειμένου να επιβλέψει τη διαδικασία και να διαπιστώσει τυχόν προβλήματα. Η κ. Χαριτάκη για τη σημερινή εκλογική διαδικασία δήλωσε στο zarpanews.gr : «Το σύστημα έχει ανοίξει από νωρίς το πρωί και η διαδικασία κυλά ομαλά και στις 25 κάλπες που έχουν στηθεί. Ήδη έχω επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα Μάλεμε, Νέας Κυδωνίας, Κολυμπαρίου, Παλαιόχωρας. Η κακοκαιρία δε στάθηκε η αφορμή για να μην ψηφίσει ο κόσμος. Ίσα ίσα είχαμε αθρόα προσέλευση. Ο πρόεδρος που θα εκλεγεί θα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και ευχαριστούμε τον κόσμο που προσήλθε για να ψηφίσει.»

Η εικόνα της ψηφοφορίας από τις κάλπες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, όπου βρέθηκε και το μέλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πρώην νομάρχης, Αλέκα Μαρκογιαννάκη:

 

 

 

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook