Χανιώτης δρομέας έτρεξε… ξυπόλητος ολόκληρο τον Αυθεντικό Μαραθώνιο | Photos

χανιώτης-δρομέας-έτρεξε-ξυπόλητος-ο-952039

Ένας ιδιαίτερος αθλητής έτρεξε στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με αφετηρία από τον Μαραθώνα και τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο-Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσινάρη, δρομέα αποστάσεων από τα Χανιά, ο οποίος έτρεξε στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2019, ξυπόλητος με επίσημο χρόνο 4:07’30» και σύνθημα #BAREFOOT.

Ο ευρηματικός δρομέας το καλοκαίρι είχε τρέξει επίσης ξυπόλυτος στον Λαφονήσιο δρόμο και τώρα ανέφερε πως το zarpanews.gr «προφητικά» είχε γράψει ότι «Οι βόλτες μερικών εκατοντάδων μέτρων με το σκύλο του, έγιναν όλο και μεγαλύτερες και κατέληξαν σε… ολόκληρο μαραθώνιο». Από την Κυριακή αυτό είναι πλέον μια πραγματικότητα.

«Δε με δυσκόλεψαν οι γνωστές ανηφόρες, αλλά οι κατηφόρες, το κακό όταν είσαι  ξυπόλητος είναι το οδόστρωμα και η βροχή που λίγο μου μαλακώνε τα πέλματα.

Από τα 650km περίπου της προετοιμασίας, τα 370km ήμουν ξυπόλητος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης. Πλέον ο Χανιώτης ξυπόλητος δρομέας, τρέχει και για τον Σύλλογο του Ορίζοντα, για τους μικρούς και μεγάλους ήρωες που κάθε μέρα τρέχουν τον δικό τους αγώνα, όπως τονίζει ο ίδιος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook