Χανιά | Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην πορεία για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου | Photos

χανιά-μεγάλη-συμμετοχή-του-κόσμου-στη-964137

Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του, έντεκα χρόνια πριν στα Εξάρχεια, από τον ειδικό φρουρό, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Αρκετός κόσμος, απλοί Χανιώτες πολίτες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων, συγκεντρώθηκαν λίγο πριν τις 18.00 με πανό στην Πλατεία Αγοράς απ’ όπου ξεκίνησε η πορεία.«Είμαστε απέναντι στην κανονικότητα και στη βαρβαρότητα της κυβέρνησης, που εντείνει την άγρια καταστολή και τη βία. Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν όλα αυτά…» δήλωσε στο zarpanews.gr o αντιπρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, Αλί Μουσταφάογλου.

Από την πλευρά του πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Βασίλης Λιόντος τόνισε:  «11 χρόνια μετά από την άγρια δολοφονία Γρηγορόπουλου και είμαστε εδώ για να εναντιωθούμε σε όσα βιώνουμε. Όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα έχουν στόχο να καθηλώσουν τον κόσμο σπίτι του, να παλέψει, να εναντιώνεται και να διεκδικεί».

Ακολούθησε σχόλιο του εκπροσώπου της Πρωτοβουλιας Αντίστασης, Νίκου Χαρτζουλάκη, ο οποίος επεσήμανε ότι «η κρατική τρομοκρατία θα απαντηθεί με λαϊκούς αγώνες». zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook