Χανιά | Βράχος «κρέμεται» πάνω από δρόμο – Κάτοικοι φοβούνται σοβαρό ατύχημα

χανιά-βράχος-κρέμεται-πάνω-από-δρόμ-1559309

Έντονους φόβους πως ένα μεγάλο κομμάτι από τον βράχο που φαίνεται στις φωτογραφίες, μπορεί να αποκολληθεί και να πέσει ακριβώς πάνω στον δρόμο, εκφράζουν κάτοικοι στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων.

Ο δρόμος είναι η οδός Μάχης Κρήτης, που οδηγεί στον Ζαχαριά. Όπως φαίνεται, ενα τμήμα από τον λίθινο όγκο έχει μια μεγάλη ρωγμή.

Η ρωγμή αυτή μοιάζει σαν να «κόβει» κομμάτι από τον βράχο, το οποίο δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να πέσει πάνω στον δρόμο, καθώς βρίσκεται ακριβώς από πάνω του.

Κάτοικοι ζητούν να ελεγχθεί αν ο βράχος πράγματι έχει σχεδόν ξεκολλήσει και αν ναι, να απομακρυνθεί πριν προκληθεί σοβαρό ατύχημα.

Η περιοχή κατοικείται, ενώ υπάρχουν και τουριστικά καταλύματα και βίλες ακριβώς πάνω στον δρόμο αυτόν.

Δείτε το σημείο: zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Βράχος «κρέμεται» πάνω από δρόμο – Κάτοικοι φοβούνται σοβαρό ατύχημα

  1. Είναι αλήθεια ότι τώρα που θα αρχίσουν οι βροχές, ο βράχος θα πέσει, κι όποιο πάρει ο Χάρος.
    Και δεν είναι καμιά μικρή πέτρα, είναι το λιγότερο δέκα (10) κυβικά, χωρίς τις μικρότερες πέτρες που θα παρασύρει. Ώ μη γέννητο, θα έχουμε χειρότερο δυστύχημα από εκείνο που έγινε προ ημερών στο Λασίθι.
    Αυτός που δημοσίευσε το άρθρο, προφανώς δεν είχε άλλο τρόπο να το γνωστοποιήσει και καλά το έκανε αφού το τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας μας, από το Φεβρουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, δεν έχει συνεδριάσει ποτέ και το κοινοτικό γραφείο για το ίδιο χρονικό διάστημα, παραμένει κλειστό, παρά το ότι ανακαινίστηκε, όμως αφαιρέθηκε η πινακίδα «Κοινοτικό Γραφείο Απτέρων» όπως και η πινακίδα που ανέφερε την ονομασία του κεντρικού δρόμου .
    Πριν από λίγες μέρες, διάβασα σε ανάρτηση σας ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επισκέφτηκε την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου και διαπίστωσε ότι το έργο εκτελείται σωστά.
    Καλά δεν είδε ότι κρεμόταν ο βράχος πάνω από το κεφάλι του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook