Χανιά | Τροχαίο ατύχημα με ασθενοφόρο – Έπεσε πάνω σε ελιά | Photos

χανιά-τροχαίο-ατύχημα-με-ασθενοφόρο-1296428

Τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τις 9 το πρωί με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου να βγαίνει από τον δρόμο και να προσκρούει σε ελιά λίγο μετά την Ποταμίδα κοντά στο Βουλγάρω και ενώ έτρεχε για να παραλάβει μια ηλικιωμένη από τα Τσουρουνιανά.

Στον τόπο του τροχαίου βρίσκονται 2 πυροσβεστικά με 4 άνδρες καθώς χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο οδηγός του οχήματος δεν φέρει τραύματα, ενώ ο ιατρός που βρισκόταν μαζί του στο ασθενοφόρο φέρει θλαστικό τραύμα και δεν κινδυνεύει η υγεία του.

sadentrepese.blogspot.com
sadentrepese.blogspot.com

 

2 thoughts on “Χανιά | Τροχαίο ατύχημα με ασθενοφόρο – Έπεσε πάνω σε ελιά | Photos

  1. Να ειναι καλα φυσικα και οι δυο στην υγεια τους.ΑΛΛΑ φανηκε η τσαπατσουλια του συστηματος.ασθενοφορο χωρις πληρωμα το λεει και το ρεπορταζ.αγροτικος ιατρος μεσα στο ασθενοφορο που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ειναι εκει διοτι ειναι και ανασφαλιστος.και πληρωμα κανεις πλην του οδηγου. ο αγροτικος ιατρος δεν παει σε επειγον περιστατικο οταν εχεις αλλους ειδικους να ειναι στο ΚΥ.Ο νομος ειναι σαφεστατος.Και να δουμε τελικα ποιος εδωσε οδηγια να παει ασθενοφορο χωρις πληρωμα και να κινδυνευσει η ζωη ενος νεαρου επιστημονα???ποσες ωρες ηταν σε εργασιακο προγραμμα ο οδηγος????μηπως εργαζοταν κατι ημερες συνεχεια?????και το προγραμμα ειναι πλαστο???/(ο οδηγος ειναι μονιμος κατοικος ηρακλειου).ποιος συνοδος νοσηλευτης ηταν μεσα στο ασθενοφορο ????μηπως δεν ηταν κανενας?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook