Χανιά | Τοποθετούν νέο δάπεδο στις παιδικές χαρές στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας – Σε εξέλιξη το έργο κατασκευής | Photos

Ξήλωσαν την Πέμπτη 23 Ιουνίου, τις παιδικές χαρές που υπήρχαν εντός του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις μπουλντόζες και τα μηχανήματα να έχουν απομακρύνει τις κούνιες και τις τραμπάλες που υπήρχαν στα δύο αυτά σημεία.

Το zarpanews.gr μετά από επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, κ. Μιχάλη Καλογριδάκη πληροφορήθηκε πως τα έργα αφορούν την συντήρηση της παιδικής χαράς, ενώ αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης.

«Θα τοποθετηθεί νέο δάπεδο, θα αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου, αλλά θα μπουν τα ίδια παιχνίδια. Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο που αφορά όλες τις παιδικές χαρές των Χανίων και θα πραγματοποιείται με τον καιρό» δήλωσε ο κ. Καλογριδάκης.

Οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου οι παιδικές χαρές να δοθούν έτοιμες στα παιδιά.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στο 3ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών που βρισκεται στις εργατικές κατοικίες στο Κόκκινο Μετόχι,
  εχουν απομακρύνει τα παιχνίδια απο την αρχή της σχολικής χρονιάς λογο του οτι ήταν ακατάλληλη και μη ασφαλής η χρήση τους,
  αυτό, μετά απο πολλες κινητοποιησεις!
  Ως εδώ καλά.
  Το παραλογο :
  ενω έχουν εγκριθει τα νέα παιχνίδια δεν μπορούν τα τοποθετηθούν λενε διότι δεν υπήρχε το δάπεδο που τώρα οπως διαβάζω πάλι το τοποθετούν κάπου αλλου…
  Τελικά ή στο δήμο Πλατανιά πρέπει να μετακομίσουμε που ο δήμαρχος είναι πολύ μπροστά ή να πάμε κατευθείαν Δημοτικό!
  Διανύσαμε ολη τη σχολική χρονιά χωρίς παιχνίδια στην αυλή του νηπιαγωγείου …
  Ευτυχώς που οι δασκάλες είναι άψογες γιατι οι υποδομές είναι για κλάμματα!!!
  Στην διάθεσή σας οι φωτογραφίες απο τα ακατάλληλα παιχνίδια που απομακρύνθηκαν.

 2. Θα το εκτιμούσα πολύ αν βάζατε πινακίδες που απαγορεύουν να είναι οι σκύλοι χωρίς λουρί από τα αφεντικά τους. Έχει παραγίνει το κακό. Παιδιά που τρέχουν και ελεύθεροι σκύλοι δεν χωράνε στον ίδιο τόπο. Επίσης θα μπορούσατε να ορίσετε περιφραγμενο χώρο εκγύμνασης για τα σκυλιά όπως σε πάρκα μεγάλων πόλεων..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ