Χανιά | Το βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο ανάμεσα σε διευθυντή και μαθητές στην κατάληψη – Και τα συμπεράσματα δικά σας…

χανιά-το-βίντεο-ντοκουμέντο-από-το-επε-1110039

Το zarpanews.gr δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από το χθεσινό περιστατικό στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου και το επεισόδιο ανάμεσα σε μαθητές που έκαναν κατάληψη στο σχολείο και τον διευθυντή που προσπάθησε να την «σπάσει».

Φιλοξενήθηκαν απόψεις και σχόλια εκατέρωθεν περί του περιστατικού, τόσο των μαθητών που υποστηρίζουν οτι ο διευθυντής τους χτύπησε στην προσπάθειά του να κόψει τις κλειδαριές, όσο και του διευθυντή που ισχυρίστηκε οτι τα παιδιά τον έσπρωχναν και τον προπηλάκισαν.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το περιστατικό στα «πηγαδάκια» της πόλης, πολλές απόψεις ακούστηκαν υποστηρίζοντας είτε την πλευρά του διευθυντή, είτε των μαθητών, με το συμβάν να λήγει και τα πνεύματα να ηρεμούν σήμερα το πρωί (δείτε ΕΔΩ).

Αυτό που δεν δέχεται αμφισβήτηση είναι το γεγονός οτι εικόνες σαν τη χθεσινή αποτελούν ντροπή για την παιδεία μας, για τη χανιώτικη κοινωνία και για εμάς τους ίδιους.

Δείτε τα βίντεο:

 zarpanews.gr

24 thoughts on “Χανιά | Το βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο ανάμεσα σε διευθυντή και μαθητές στην κατάληψη – Και τα συμπεράσματα δικά σας…

  1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ , ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ – ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΙΟΥΣΙΑ ;;; ) – ΕΝΩ ΕΚΟΨΕ 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ . ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ . ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ , ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ : Ε ! ΚΑΝΕΙΣ ; – ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΣΦΕΝΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 😉 ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ . (ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥΣ ) ΟΞΎΜΩΡΟ Ε ; ΟΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ -ΕΥΤΥΧΩΣ- ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

    1. louis fotaki εχεις δικιο , η αλυσίδες στην πορτα δεν ειναι σχολικη περιουσια ; την οποια σχολικη περιουσια την καταστρεφει ο ιδιος ο διευθυντης !!1!! αλλα μαλλον θα πουν πως ηταν των παιδιων οι αλυσίδες , ομως ολοι ξερουμε πως τα σχολεια κλειδονονται τωρα τα βραδυα λογω κορονωιου , αρα οι αλυσίδες ηταν στα αληθεια του σχολειου . παντως μπραβο στα παιδια για την ψυχραιμια τους και τον καλο τους χαρακτηρα να νοιαζονται μηπως κτυπησει ο διευθυντης που απο μονος του ειχε σκαρφαλωσει στα καγκελα .

  2. <> ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ .

    1. ΝΑΙ — σας παρακαλουμε να μην χτυπησετε — ακουγονται να λενε τα παιδια πολλες φορές στοιν διευθυντη τους. και πραγματικα τωρα τι δουλεια εχει ενας ανθρωπος 60 χρονων να μην αφηνει τα 14 χρονα να διαμαρτυρηθουν ; μα σοβαρα ειδαμε σε κανενα αλλο σχολειο να κανουν οι διευθυντες τετοιες ηλιθιοτητες ;;; τσ τσ τσ

  3. Μπραβο στα παιδια παιδια πιυ ενω πριν λιγο ειχαν χτυπηθει τα ιδια απο τον διευθυντη οπως ακουσαμε να λενε , και ενω ο ιδιος εσπασε 2 ποδηλατα εκεινα τον παρακαλουσαν να κατεβει απ τα καγκελα για να μην κτυπησει.

  4. τελικα βλεποντασ πιο προσεκτικα το βιντεο αναρωτιεμαι για πιο λογο ο συγκεκριμενοσ διευθυντησ ηθελε σωνει και καλα α μπ[ει στο σχολειο ; στα αλλα σχολεια γιατι δεν ειδαμε τετοια καραγκιοζιλικια , και οντως ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ;;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΑ .

  5. ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΚΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΚΤΗΚΑΝ

  6. ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΙΝΤΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΜΗΠΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΛΕΣ?ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΙΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?ΠΟΥΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ?

  7. Κάκιστη η επιλογή του διευθυντή να κάνει τη δουλειά του εισαγγελέα/αστυνομικού.
    Και ακόμα χειρότερο και να βλέπεις την απαράδεκτη συμπεριφορά των μαθητών και αυτή να επικροτείται από γονείς / επαναστάτες.
    «Τα καημένα τα παιδια»… σα δε ντρέπεστε λέω γω…. αλλά δυστυχώς όχι μόνο δε ντρέπεστε αλλά είστε και υπερήφανοι!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ!

  8. Σπουδαίος παιδαγωγός αυτός ο διευθυντής! Άραγε θα έχει κάποια επίπτωση αυτή του η συμπεριφορά; Ή μήπως ο προϊστάμενος Ντορίτος εγκρίνει αυτού του είδους τη συμπεριφορά, μιας και την είχε υιοθετήσει ο ίδιος σαν διευθυντής στο Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών πέρσι;

  9. εγω είδα το σχολείο κλειδωμένο και τα παιδιά έξω, ο διευθυντής ήταν μεσα. Oι καταλήψεις γίνονται με τους καταληψίες μέσα όχι έξω. Τι θα έπρεπε να κάνει να περιμένει 1 βδομάδα να λήξει η «»κατάληψη»» των έξω που έχουν κλειδώσει τους μέσα?? Καλά έκανε και πέταξε τα ποδήλατα, τι δουλεία έχουν στο σχολείο? σε λίγο θα βάζουν και τα μηχανάκια. Όταν τα σχολιαρόπαιδα (και ο οποιοσδήποτε) ασκούν βία και σπρώχχουν μπουλουκηδόν θα πρέπει να περιμένουν ανάλογη αντίδραση του ανθρώπου που θέλει να προστατεύσει τον ευατό του. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ!!! ΕΥΓΕ!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!!

  10. αλά χαζός είναι αυτός? Θ’ελει να δουλέψει? BΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ????
    Οι σοβαροί μαθητές βολευονται , εχουν χρόνο για το φροντιστηριο ετσι κ αλλιώς ΠΟΙΟΣ περιμένει να μαθει κάτι στο σχολειο? Οι χαβαλέδες πανε σχολείο πινουν καφέ, οι καθηγητές πάλι δεν πάνε δουλεια τρέχουν τα μιστά και αυτοί στις πορείες . κ ολοι ευχαριστμένοι. Ηρεμησε ανθρωπε μου θα πάθεις κ τίποτα.

  11. Η άλλοι καθηγητές πού είναι? Σε πορεία, στο σπίτι βάζουν πλυντηριο κλπ. Να θα τους πήγε μπας κ ανοιξει το σχολείο εεεεε? Βουντου θα του κανανε του διευθυντη.

  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ : Νιμος . ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ μ α λ α κ α , ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΠΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ : Ε ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ , Ε ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ( Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ) .

  13. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΨΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΙΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ . — ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΤΕ — . ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ . ΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΙΚΤΡΑ . 1) ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΣΤΟΧΗΣΟΥΝ . ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ . ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛ@@ΙΕΣ ; 2)ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΓΜΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ.

  14. Ντροπη να υπαρχουν τετοιοι
    Εκπαιδευτικοι ! Οσο για τα παιδια, παιδια ειναι . Υπερασπιστηκαν το δικαιωμα στην καταληψη τους . Μη μου πειτε πως αν αυτα ειναι 15- 20 οπως φαινονται οι υπολοιποι μαθητες ζητουσαν να κανουν μαθημα ? Οχι βεβαια . Ολα τα παιδια ηταν υπερ απλα φοβοντουσαν . Κι εγω θα φοβομουνα βλεποντας εναν μενομενο υπερηλικα να σκαρφαλωνει λες και ειναι ο superman . Το σωστοτερο μετα απο αυτες τις γελοιοτητες , τις βιαιοπραγιες και την καταστροφη ποδηλατων ο συγκεκριμενος διευθυντης να απομακρυνθει απο το σχολειο .

  15. Varvara chantaki : ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ : // Ο ΥΠΕΡΗΛΙΞ SUPERMAN // , Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΙΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ : ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ / ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ / ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ( ΒΛΕΠΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ) ! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΙΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ.Ι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook