Χανιά | Στον εισαγγελέα ο διευθυντής της επεισοδιακής κατάληψης

χανιά-στον-εισαγγελέα-ο-διευθυντής-τη-1109743

Στον εισαγγελέα υπηρεσίας πήγε χθες βράδυ ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, μετά τα χθεσινά επεισόδια, ζητώντας να ανοίξει το σχολείο στο οποίο οι μαθητές είχαν προχωρήσει σε κατάληψη.

Οι μαθητές που χθες κατήγγειλαν τον διευθυντή ότι τους χτύπησε στα χέρια στην προσπάθεια του να σπάσει με κόφτη την αλυσίδα που έκλεινε την πόρτα, σήμερα πήγαν και του ζήτησαν συγγνώμη.

Ο ίδιος σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων πήγε στο σχολείο νωρίς το πρωί και το άνοιξε, δίνοντας έτσι τέλος στην επεισοδιακή κατάληψη.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στην μέρα να υπάρξουν και άλλες κινήσεις εναντίον των μαθητών που πρωτοστάτησαν στην κατάληψη, από την διεύθυνση του σχολείου και με την σύμφωνη γνώμη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

9 thoughts on “Χανιά | Στον εισαγγελέα ο διευθυντής της επεισοδιακής κατάληψης

  1. Γιατί του ζήτησαν συγνώμη? Δηλ τα παιδιά έλεγαν συλλογικά όλα μαζί ψέματα? Αν συμβαίνει αυτό να τα χαίρονται αυτοί που τα έχουν και πριν αρχίζουν πάλι να φωνάζουν να κάνουν λίγο αυτοκριτική,δεν βλάπτει

    1. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠ΄ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ( ΠΟΔΗΛΑΤΑ) ΚΑ Ι ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .

  2. Βγηκαν χθες οι »επαναστατες» και αρχιζαν και εβριζαν τον διευθυντη για ολα αυτα που εκανε. Και διαβεβαιωναν οτι οντως ετσι εγινε το σκηνικο αφου τους το ειπε το παιδι τους. ΣΗΜΕΡΑ? Που ειναι αυτοι?
    Αυτα τα ηλιθια πλασματα οι αρνητες μασκων που δειχνουν το επιπεδο τους; Που δειχνουν ποσο ευαλωτοι ειναι στα ψεματα και στις συνωμωσιες, απο την καθε βλακεια που διαβαζουν σε ορισμενα σαιτ. Το λεω και θα το λεω και συνεχεια απλα ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!
    Οποιος γονιος επιθυμει κλειστα σχολεια για να το παιξει επαναστατης και χρησιμοποιει τα παιδια του για να κανει την βλακεια του, ειναι αξιος της μοιρας του.
    Αμα γλυτωσει το παιδι, υπαρχει ελπιδα!

    1. ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ . ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 6.200.000 € ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ . ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤα θα μορουσαν να ειχαν παρει δασκαλους ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΤΥΧΕΡΑ» , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΝΑΣ ΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΠΟΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ , ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ : ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙς Ε ;

  3. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ . ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΙΝΗΣΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΙΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ – ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ;

  4. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ – ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΝΟΜΕΝΟ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! , ΝΑ ΚΙΝΗΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook