Χανιά | Τις φυλακές Αγυιάς επισκέφθηκε ο Γεωργιανός πρόξενος

χανιά-τις-φυλακές-αγυιάς-επισκέφθηκε-1207519

Τον πρόξενο της Γεωργιανής Δημοκρατίας, Galaktion Paichadze, υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στις φυλακές Αγυιάς ο διευθυντής των φυλακών, Γιώργος Κονταξάκης.

Ο Γεωργιανός διπλωμάτης βρέθηκε στις φυλακές, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε καταστήματα κράτησης σε όλη τη χώρα, για να διαπιστώσει τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται κρατούμενοι ομοεθνείς του.

Στην Αγυιά αυτό το διάστημα οι Γεωργιανοί κρατούμενοι είναι 20 και ο κ. Paichadze μπήκε σε εσωτερικό χώρο κράτησης και συνομίλησε μαζί τους για λίγη ώρα.

Στη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών, ο πρόξενος ανέφερε στον κ. Κονταξάκη ότι η κατάσταση που βρήκε στο κατάστημα κράτησης τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και χαρακτήρισε τις συνθήκες εξαιρετικές.

Ο διευθυντής των φυλακών εξέφρασε την εκτίμησή του για την πρωτοβουλία αυτή του Γεωργιανού πρόξενου.

Διπλωμάτες από διάφορες χώρες είθισται να πραγματοποιούν κατά περιόδους επισκέψεις σε σωφρονιστικά ιδρύματα για να ενημερώνονται για την κατάσταση των υπηκόων των κρατών που εκπροσωπούν.zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Τις φυλακές Αγυιάς επισκέφθηκε ο Γεωργιανός πρόξενος

  1. ΔΕΝ παμε καλα .οι γεωργιανοι ειναι πλεον μακραν σουπερ επικιδυνοι.η ζωη τω αλλων δεν εχει αξια για αυτους.τωρα ποιος και γιατι και ποιος νομος προβλεπει οτι ο φιλοξενουμενος στην χωρα μας προξενος παει στις φυλακες να κανει βολτα στις φυλακες να δει αν περνανε καλα τα σκουπιδια .εκτος και αν ο γνωστος κυριος κονταξακης κανει προμοσιον να τον πανε εκει!!!!λοιπον ηλθε να δει αν και ποιες αναγκες εχουν .τιποτα παραπανω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook