Χανιά | Τηλεδιάσκεψη Ροκάκη και μελών του ΔΣ του Επιμελητηρίου με τον διοικητή του ΟΑΕΔ

χανιά-τηλεδιάσκεψη-ροκάκη-και-μελών-τ-1034103

Τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη, και άλλους φορείς

πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 28 Απριλίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα, Αντρέας Φυντικάκης και Σπύρος Παπακαστρίσιος, με αντικείμενο την δημιουργία υπερταχύρυθμων προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου που συμμετείχαν στην συζήτηση τόνισαν πως είναι απαραίτητη η δημιουργία νέων προγραμμάτων εκπαίδευσης στις ειδικότητες αυτές που η αγορά εργασίας των Χανίων έχει ανάγκη βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα . Επιπλέον έγινε πρότασή για πρόγραμμα επιδότησης εργασίας στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού.

Η ομάδα εργασίας του Επιμελητηρίου ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Σπύρος Σοφιανός, και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ, Γιάννης Παυλάκης, που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη, δεσμεύτηκαν ότι τις επόμενες μέρες θα καταλήξουν σε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και θα αποστείλουν στον διοικητή του ΟΑΕΔ.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ο διοικητής άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Χανίων και κλείνοντας ανακοίνωσε πως η αναβάθμιση/ επικαιροποίηση των δεξιοτήτων των εργαζομένων είναι η πρώτη του προτεραιότητα γι’ αυτό και θα σταθεί δίπλα στο Επιμελητήριο Χανίων και τα μέλη του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook