Χανιά | Τι αποκάλυψε ο Κουκιανάκης στο Δ.Σ. για τις φωτιές στον Αποκόρωνα και τι ζητάει από την Πυροσβεστική

χανιά-τι-αποκάλυψε-ο-κουκιανάκης-στο-δ-772697

Σε εμπρησμό φαίνεται πως οφείλονται οι μεγάλες πυρκαγιές στον Αποκόρωνα, καθώς όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, κατά  την διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει προχωρήσει στην εξιχνίαση των περιστατικών.

Ο δήμαρχος Αποκόρωνα όμως, αφού συνεχάρη τις αρμόδιες αρχές για την πρόοδο που πέτυχαν στην εξιχνίαση των πυρκαγιών, αναρωτήθηκε παράλληλα γιατί «δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το αρχηγείο της Π.Υ.το αποτέλεσμα των προανακριτικών πράξεων.»

Ο κ. Κουκιανάκης τόνισε επίσης ότι η χαλαρότητα σε ότι αφορά στην μη δημοσιοποίηση των γεγονότων, ενισχύει εν προκειμένω τους κάθε λογής επίδοξους εμπρηστές.

Ο δήμαρχος της περιοχής ανέφερε ακόμα πως άνθρωποι που έχασαν το βιος τους ζητούν απαντήσεις, ενώ χαρακτήρισε ακατανόητο να μην πράττονται τα αυτονόητα.

Μάλιστα ο κ. Κουκιανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως τόσο ο ίδιος, όσο όπως θεωρεί και το Δημοτικό Συμβούλιο επιθυμεί όχι μόνον να αποκαλυφθούν ο δράστης ή οι δράστες, αλλά και να εξιχνιαστούν τα αίτια και οι σκοπιμότητα που μπήκαν οι φωτιές στον Αποκόρωνα.

Τέλος κάλεσε το αρχηγείο της Π.Υ να δώσει στην δημοσιότητα το πόρισμα για τις πυρκαγιές στην περιοχή αλλά και τα αίτια και την σκοπιμότητα  που οδήγησαν τους δράστες να κάνουν ότι έκαναν.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook