Χανιά | Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος του ΚΕΠ στα Δικαστήρια – Αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος

χανιά-θετικός-στον-κορονοϊό-υπάλληλο-722822

Αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΕΠ στην Πλατεία Ελευθερίας 1, Δικαστήρια (ΚΕΠ0335), από αύριο Τρίτη 17/08 έως και την Τετάρτη 18/6/2021, για προληπτικούς λόγους λόγω κρούσματος COVID–19 στο προσωπικό.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διάδοσης της νόσου. Όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΕΠ θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους, καθώς επίσης θα πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση του χώρου.

Οι πολίτες, που είχαν κλείσει ραντεβού για υπόθεσή τους στο εν λόγω ΚΕΠ, θα μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά, από τα υπόλοιπα ΚΕΠ του Δήμου Χανίων, σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανόνες λειτουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κυδωνίας 29, Κέντρο Χανίων (ΚΕΠ0009): τηλ. 28213 41800

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος του ΚΕΠ στα Δικαστήρια – Αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΧ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

  2. Μπράβο φιλε μου, δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν παρκάρει το μυαλό τους και δεν θυμουντε σε ποιο πάρκινγκ το άφησαν. Αύγουστο έχουμε, ο μισθός πέφτει, στα 300 μέτρα το μαγευτικό, Κρητικό γαλάζιο, δροσερό, πέλαγος από τη μια και από την άλλη ξύπνημα πρωινό, άντε να βρεις πάρκινγκ, άντε να σε φορτώνεται ο κάθε ….ψεκασμένος και να σου ζαλίζει τα ούμπαλα εσένα, του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΗΛΟΥ, του αφέντη της γραφειοκρατειας, για βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, κλπ κλπ ( λες και έχει δικαιώματα ο κάθε …ψεκασμένους ). Για κάνε τη σούμα να δεις που θα γείρει η ζυγαριά στην καρέκλα η στη παραλία ! Όλο και όλο που χρειαζωμαστε είναι κρούσμα ντε ! Βάλτε από ένα δεκάρικο να το δώσουμε στον ξάδερφο μου το γιατρό να μας δώσει ένα θετικό τεστ να το κάνουμε σκορποχωρι ! Αύγουστος ντέ, τα συκοστάφυλα μας καλούν ! Και του χρόνου με άλλο ένα …κρούσμα !

  3. Επειδή δηλαδή βρέθηκε ένας θετικός έπρεπε να κλείσει όλο το ΚΕΠ;
    Δίπλα είναι το ΙΑΤΡΙΚΟ, έπρεπε να πάνε οι υπόλοιποι εργαζόμενοι για rapid test και να εργαστούν όσοι είναι αρνητικοί.
    Δεν πληρώνουμε φόρους για κλειστές δημόσιες υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook