Χανιά | Τάζουν μπόνους για να «τρέξουν» τις αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες

χανιά-τάζουν-μπόνους-για-να-τρέξουν-1654050

Την αύξηση των αποδοχών στα μέλη των επιτροπών που θα εξετάζουν τις αντιρρήσεις επί των δασικών χαρτών, φέρεται να έχει δρομολογήσει το κράτος, προκειμένου η διαδικασία να «ξεμπλοκάρει» και να να εξετάζονται όσο το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις γίνεται. 

Αυτό έκανε γνωστό, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Χανίων, Πολύμνια Σκλαβάκη, αναφερόμενη στο «καυτό» ζήτημα των δασικών χαρτών και στο πως προχωρά η εξέταση των αντιρρήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η κ. Σκλαβάκη δήλωσε πως πρόκειται για ένα κίνητρο, προκειμένου να «τρέξουν» οι υποθέσεις. Η αύξηση θα δίνεται εφόσον εξετάζονται 100 υποθέσεις τον μήνα:

«Μέχρι σήμερα είμαστε στο στάδιο συγκρότησης ξανά των επιτροπών λόγω  αλλαγής του νομικού πλαισίου, το οποίο δίνει και ένα κίνητρο στις επιτροπές με αυξημένες αποδοχές, εάν κάθε μήνα παράγουν 100 υποθέσεις. Αυτό είναι ένα κίνητρο προκειμένου να τρέξουν οι υποθέσεις και είμαστε εν αναμονή της συγκρότησής τους, ελπίζω να είναι σύντομα. Αυτές συγκροτούνται με εισήγηση της Διεύθυνσης και Επιθεώρησης Δασών και όχι από εμάς, μετά από πρόταση των αρμόδιων φορέων, δηλαδή του Δικηγορικού Συλλόγου, το ΤΕΕ και ένας δασολόγος, είτε από μας είτε από όμορο νομό».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook