Χανιά | Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΛΜΕ – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Σε τακτική συνεδρίαση προχωράει το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Χανίων, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Ένωσης.

Η ανακοίνωση- κάλεσμα της ΕΛΜΕ προς τα μέλη, αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Πέμπτη 3/11, ώρα 8:00μμ, θα πραγματοποιηθεί η  τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1) Εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια

2) Προετοιμασία απεργίας 9ης Νοέμβρη

3) Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από ΕΛΜΕ

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ:

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που είχαν δηλώσει το όνομα τους για την απεργιακή επιτροπή ή αυτούς που επιθυμούν να συμμετέχουν, ότι θα συναντηθούμε στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων στις 7μμ.

Η απεργιακή επιτροπή έχει ως σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων, με στόχο την ενημέρωση των σχολείων τόσο για το θέμα των ηλεκτρονικών εκλογών όσο και για την προετοιμασία της απεργίας.

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία όσων συναδέλφων επιθυμούν να βοηθήσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ