Χανιά | «Τα Ζαβολάκια» καθάρισαν εθελοντικά την παραλία του Πλατανιά | Photos

χανιά-τα-ζαβολάκια-καθάρισαν-εθελο-1465271

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, οι μικροί μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Τα Ζαβολάκια», πραγματοποίησαν καθαρισμό μέρους της παραλίας Πλατανιά Χανιών, στο πλαίσιο του προγράμματος Blue Flag.

Μπροστά από το Porto Platanias Beach Resort and Spa, βρέθηκαν τα μικρά Ζαβολάκια μας και έδωσαν το παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους με την καθοδήγηση της αγαπημένης τους δασκάλας.

Τα απορρίμματα σε θάλασσες και ακτές αποτελούν ένα από τα σοβαρότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας. Απειλούν την υγεία των ανθρώπων και υποβαθμίζουν τη θαλάσσια ζωή και επιβαρύνουν την οικονομία των παράκτιών περιοχών. Οι μικροί μας μαθητές, συμμετέχοντας στον καθαρισμό, δίνουν το παράδειγμα σε όλους και συνειδητοποιούν την έκταση του προβλήματος από κοντά.

Τα Zαβολάκια φεύγοντας από την παραλία του Porto Platanias Beach Resort and Spa δεν άφησαν μόνο το παράδειγμα τους αλλά και μια ζωγραφιά με ιδιαίτερη αφιέρωση: «Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να βοηθήσουμε το περιβάλλον». Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να βρει πολλούς μιμητές προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω το εθελοντικό πνεύμα και την οικολογική συνείδηση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook