Χανιά | Τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου Επισιτισμού

χανιά-τα-αποτελέσματα-των-εκλογών-του-785397

Σήμερα Δευτέρα 18/12 μετά το πέρας των αρχαιρεσιών του Σωματείου που έγιναν στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2018 συστάθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου Ιδιωτικού Προσωπικού Επιχειρήσεως Εκμεταλλεύσεως εστιατορίων, μαγειρείων, ζαχαροπλαστείων, καφέ-μπαρ, φαστφουντ Νομού Χανίων αποτελούμενο από 5 μέλη της Ταξικής Ενότητας.

Η Ταξική Ενότητα αναδείχθηκε πρώτη δύναμη συγκεντρώνοντας 108 ψήφους έναντι 7 της Αγωνιστικής Παρέμβασης και 7 της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό. Συγκριτικά με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία.

Διπλασιάζοντας τις δυνάμεις μας και ισχυροποιώντας το σωματείο μας που συμμετέχει στους εργατικούς αγώνες στο πλευρό του ΠΑ.ΜΕ. μαζί με άλλα ταξικά σωματεία στο νομό μας. Πάμε κόντρα στη λογική των ημερών που θέλει τους εργαζομένους φοβισμένους και ανοργάνωτους μακριά από συλλογικές διαδικασίες και διεκδικήσεις των σύγχρονων αναγκών τους.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στον κλάδο διεκδικώντας την ανάγκη υπογραφής τοπικής κλαδικής σύμβασης. Κανένας συνάδελφος μόνος του. Μαζικοποιούμε το σωματείο μας, δυναμώνουμε τους αγώνες μας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook