Χανιά | Συνεχίζονται οι συμμετοχές για το υπαίθριο τουρνουά μπάσκετ «3×3 Flash OPEN – Greek Tour 2021» στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Συνεχίζεται με σημαντική ανταπόκριση η δήλωση συμμετοχών στο υπαίθριο τουρνουά μπάσκετ “3 on 3 FLASH OPEN – GREEK TOUR 2021”, που θα διεξαχθεί από αύριο, Παρασκευή 4 έως τις 6 Ιουνίου 2021 στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων για το τουρνουά, που επιστρέφει στη Κρήτη. Τελευταίας τεχνολογίας γήπεδα, μπασκέτες και τάπητας fiba, θα μετατρέψουν τα Χανιά σε ένα τεράστιο κέντρο καλαθοσφαίρισης και διασκέδασης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες: α) 10 – 12 ετών, β) 13 – 15 ετών, γ) 16 – 18 ετών, δ) άνω των 18 ετών και ε) παλαίμαχοι. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους στο www.flash3on3.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 28213 41611 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Το τουρνουά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και την αρωγή του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Εκδήλωση στο Facebook ΕΔΩ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ