Χανιά | Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Δράσεις του Δήμου Πλατανιά

χανιά-συνεχίζονται-οι-πολιτιστικές-δ-908761

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, καθώς και στο 9ο Φεστιβάλ «Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός».

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις, καθώς και θέατρο σκιών ( Παράσταση Καραγκιόζη).

Συνεχίζονται και οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”, στα παρακάτω χωριά:

• Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στο Σέμπρωνα, προβολή της ταινίας “ Ο Ψύλλος”

• Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στη Γλώσσα, προβολή της ταινίας “ Liyana”

• Την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στο Μάλεμε, προβολή της ταινίας “ Μπλάνκα”

Επίσης συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

• την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολ/κο Σύλλογο Ταυρωνίτη, διοργανώνουν μια Μουσική Βραδιά, στην παραλία της Τ.Κ. Ταυρωνίτη

• την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Κολυμβαρίου, διοργανώνουν ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με τους “ συν-ΩΔΗ-πόρος”, στο χώρο του Δημοτικού Ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στην Τ.Κ. Κολυμβαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για όλες τις παραπάνω δράσεις  η είσοδος ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ γιοα το κοινό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook