Χανιά | Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Κισσάμου – Δείτε τα διαθέσιμα μαθήματα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα παρακάτω αντικείμενα:

ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθήματα Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών για τον Τουρισμό, Βασικά Αλβανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ή ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Βασικά Αγγλικά, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Αγγλικά για τον Τουρισμό, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Βελτιώνω την ορθογραφία μου, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα/ εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.

ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ με θέματα

«Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος» και «Εργαστήριο κατασκευής παραδοσιακών οργάνων».

Υπολογιστικά φύλλα-παρουσιάσεις, Επεξεργασία κειμένου-διαδίκτυο (Τα υλικά επιβαρύνουν τους επιμορφωνόμενους).

Μπορούν να γίνουν αιτήματα και για άλλα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στα προγράμματα για την Π.Ε. Χανίων ή στην λίστα προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης. Η διαδικασία είναι δυναμική δηλαδή με την συμπλήρωση 16-20 εγγραφών προγραμματίζεται η έναρξή τους.

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις) και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]

Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Μαρία Κουφάκη

Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Πευκιανάκη Χρυσή Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ