Χανιά | Συνεχίζονται οι εγγραφές στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Κίσσαμο

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τμήματα τηλεκπαίδευσης με θέμα «Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)» και «Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα» ενώ συνεχίζεται το τμήμα «Δημιουργία Ιστοσελίδας».

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι η διαδικασία είναι δυναμική, συνεχίζονται δηλαδή οι εγγραφές σε όλα τα αντικείμενα και με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού εγγραφών προγραμματίζεται η έναρξή τους.

Τα αντικείμενα είναι τα παρακάτω: Μαθήματα Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών για τον Τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Βασικά Αλβανικά, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα/ εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.

Στα δύο τελευταία υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή δια ζώσης. Επίσης, ενημερώνουμε ότι θα ξεκινήσει δια ζώσης «Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος» που μπορεί να πραγματοποιηθεί 2 φορές την εβδομάδα, εκτός Τετάρτης, 6-9 μ.μ. εφόσον συμπληρωθούν 16-20 αιτήσεις.

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις) και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ.: 2822340239 Υπεύθυνη Μαρία Κουφάκη

Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Υπεύθυνη Πευκιανάκη Χρυσή

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ ολιστική σου ζωή και ο ολιστικός του ελιτισμός
Επόμενο άρθροΧανιά | «ΙΩΝΙΑ ΙΚΑΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ» – Παρατείνεται η έκθεση στο Γιαλί Τζαμισί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ