Χανιά | Συνεχίζεται το Street Festival του «Ορίζοντα» – Ενημέρωση για την ασφάλεια στις θάλασσες και προβολή ταινιών animation στην Τσουδερών | Video + Photos

χανιά-συνεχίζεται-το-street-festival-του-ορίζοντ-1514814

Συνεχίζεται το Street Festival που διοργανώνει ο σύλλογος «Oρίζοντας» στην οδό Τσουδερών στα Χανιά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, όσοι βρέθηκαν στην οδό Τσουδερών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους κινδύνους που υπάρχουν στην θάλασσα και τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες όταν πρόκειται να κολυμπήσουν για να μπορέσουν να είναι ασφαλείς.

Για τον σκοπό αυτό, με τη βοήθεια του ΕΝΕΜΟΝΟΧ, έγινε εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη σε θάλασσες και πισίνες και τι πρέπει να κάνουν πριν και κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ξεναγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Chaniartoon Festival, να δουν ταινίες κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκαν στο φεστιβάλ τα προηγούμενα χρόνια.

Η εθελόντρια του Συλλόγου Ορίζοντας, Μαραμπουτάκη Αγάπη, τόνισε την ανάγκη να γνωρίσει ο κόσμος το έργο του «Ορίζοντα» και να αγκαλιάσει τις δράσεις του.

Θετικές είναι οι εντυπώσεις των Χανιωτών σε ό,τι αφορά το Street Festival, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης, μάλιστα τόνισε πως «οι Χανιώτες ξέρουν να αγκαλιάζουν τις δράσεις που βασίζονται στο φιλανθρωπικό στοιχείο».

Το Street Festival του συλλόγου Ορίζοντας συνεχίζεται μέχρι τις 31 Αυγούστου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook