Χανιά | Συνεχίζεται το χριστουγεννιάτικο bazaar του Ορίζοντα με υπέροχες δημιουργίες | Photos

χανιά-συνεχίζεται-το-χριστουγεννιάτ-1153877

Συγκινητική αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η στήριξη εκ μέρους των Χανιωτών του χριστουγεννιάτικου bazaar του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΊΖΟΝΤΑΣ.

Ο κόσμος τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και με την μάσκα του αγοράζει χειροποίητα γούρια αλλά και όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που έφτιαξαν οι εθελόντριες του συλλόγου.

«Παρά το ότι θα γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα διαφορετικά και οι μετακινήσεις μας θα είναι σαφώς περιορισμένες δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν θα ανταλλάξει δώρα, δεν θα ευχηθεί στον συγγενή του, τον φίλο του με ένα γούρι για μία καλύτερη χρονιά»

Αυτά δήλωσαν μεταξύ άλλων οι εθελόντριες του συλλόγου Αρχόντισσα Αναστασάκη και Ανδρονίκη Κοκοτσάκη που αυτές τις μέρες βοηθούν στο παζάρι του ΟΡΊΖΟΝΤΑ με τις υπόλοιπες εθελόντριες που στηρίζουν την όλη προσπάθεια από το περίσσευμα του χρόνου τους!

Οι ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους δεν σταματούν παρά την κρίση της πανδημίας και τώρα μάλιστα είναι πιο έντονες από ποτέ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ΟΡΊΖΟΝΤΑ καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις απ’ όπου ο σύλλογος είχε έσοδα. Καλούμε τον κόσμο για άλλη μια φορά να στηρίξουν το έργο του ΟΡΊΖΟΝΤΑ ενδυναμώνοντας το όραμα των παιδιών για ζωή.

Το παζάρι λειτουργεί καθημερινά τα πρωινά 09.00 – 14.00 και τα απογεύματα 17.30 – 20.30 στην οδό Τσουδερών πίσω από το Πρώτο Γυμνάσιο. zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook