Χανιά | Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων – «Διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε» | Photos+Video

Ημέρα κινητοποιήσεων σήμερα για τους συνταξιούχους. Το πρωί της Παρασκευής, το Δ.Σ. συνταξιούχων του ΟΑΕΕ προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Εμπορικού Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της παγκρήτιας συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα στο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων οι συνταξιούχοι ζητούν από την κυβέρνηση λάβει μέτρα για την πάταξη της ακρίβειας με αύξηση στις συντάξεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ακρίβειας που αφορά την ενέργεια, τα τρόφιμα, τα καύσιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.

Επιπλέον, διεκδικούν άμεση έκδοση των συντάξεων, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ και να υπάρξει κοινωνική πολιτική και μέριμνα για όλους.

«Οι περικοπές στα δώρα, οι περικοπές στην υγειονομική περίθαλψη. Είναι αναδρομικά που δεν μας δινει η κυβέρνηση παρότι το ΣτΕ έχει βγάλει απόφαση. Είναι η κοροϊδία των 250 ευρώ που θα δώσει η κυβέρνηση υπό όρους και προϋποθέσεις (…) Διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε» τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Γιάννης Ντίλης.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Πετράκης επεσήμανε πως θα έπρεπε να βρίσκονται στο Ηράκλειο, όπου γίνεται η παγκρήτια συγκέντρωση. «Μόνο μαζικά και συλλογικά μπορούμε να κερδίσουμε κάτι» είπε.

 

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜαθήματα μπριτζ από τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων
Επόμενο άρθροΠριγκιπέσσα – Σωκράτης Μάλαμας: Η ιστορία του τραγουδιού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ