Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο των Χανίων για την άφιξη του αεροπλανοφόρου George Bush | Video + Photos

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-και-πορεία-1539383

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Πέμπτης συνδικαλιστικά σωματεία των Χανίων με την αφορμή της άφιξης στην πόλη του αεροπλανοφόρου George Bush.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης συγκεκντρώθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στο Κέντρο της πόλης αντιδρώντας στην παρουσία τους στη πόλη.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο των Χανίων. Oι διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια της πορείας σταμάτησαν στην οδό Πλουμιδάκη όπου φώναξαν συνθήματα. Εκεί βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη από την  Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, τον Σύλλογο Γυναικών ν. Χανίων, τον ΣΕΠΕ Χανίων, τον Σύλλογο Εστιακών Φοιτητών Π.Κ, το Σωματείου Επισιτισμού, το Σωματείο διανομέων delivery ν. Χανίων «Ιωσήφ Σαριδάκης», το Σωματειο εργαζομενων στην efood ν. Χανίων, το Σωματείο Τροφίμων και Ποτών, το Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, το  Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών (Παράρτημα Χανίων), το  Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Χανίων, την  Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, και  ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Παράρτημα Χανίων)

zarpanews.gr

6 thoughts on “Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο των Χανίων για την άφιξη του αεροπλανοφόρου George Bush | Video + Photos

  1. Δεν ξέρω απλά ρωτάω για το ρωσοουκρανικο πόλεμο έκαναν πορεία??? Επίσης για το προσφυγικό , έκαναν πορεία κατά της τουρκικής κυβέρνηση που εργαλείοποιεί το προσφυγικό και επειδή από τα τουρκικά παράλια ξεκινάνε οι πρόσφυγες ??? Ή είναι κατά το δοκούν ευαίσθητοι και ανθρωπιστές??? Ήρεμα ρωτάω???

  2. Κύριε υποκριτή το όνομα σας τα λέει όλα. Αν ήσασταν στην πορεία θα ακούγατε τα συνθήματα κατά του πολέμου στην Ουκρανία καθώς και για την εργαλειοποίηση της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών κέντρων. Το σχόλιο σας διαποτίζεται μόνο από κόμπλεξ κατά των αγωνιστών στο τόπο. Δεν πειράζει ξυδάκι…

  3. Η άλλη ανοησία που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης είναι πως η διαμαρτυρία πρέπει να δυσχεραίνει τη ζωή των υπόλοιπων συμπολιτών διότι μόνο έτσι γίνεται αισθητή.
    Γραφικοί και κωμικοί, πραγματικά.

  4. γραφικοττατοι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ……ευτυχως που λαδωνει το αντερο σε μερικους με το αεροπλανοφορο και οχι μονο. Και αφησυε πορειες και αηδιες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook